Ψέματα Μητσοτάκη στη Βουλή για παρακολούθηση Καμμένου

Ψέματα Μητσοτάκη στη Βουλή για παρακολούθηση Καμμένου

Σε ωμά ψεύδη κατέφυγε για ακόμη μια φορά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο περιθώριο της προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση με θέμα το σκάνδαλο των υποκλοπών στην Ολομέλεια της Βουλής και σε μια απέλπιδα προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, στο φόντο του διεθνούς διασυρμού του ιδίου και της κυβέρνησής του λόγω εξαιτίας των αποκαλύψεων για παρακολουθήσεις δημποσιογράφων και πολιτικών.

Ειδικότερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε αναφορά στο πλαίσιο της δευτερολογίας του αναφορά σε υποτιθέμενη δικογραφία από την οποία δήθεν προέκυπτε παρακολούθηση του Πάνου Καμμένου, πρώην υπουργού ΕΘνικής Άμυνας των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Η συγκεκριμένη αναφορά αποτελεί ωστόσο ακόμη ένα ψεύδος του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς η μόνη επιβεβαιωμένη καταγραφή συνομιλιών επί κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αφορούσε τον πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένο, με την καταγραφή να αφορά όχι τον ίδιο αλλά τρίτο πρόσωπο που συνομιλούσε με τον τελευταίο.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως στο πλαίσιο της ίδιας δικογραφίας υπό παρακολούθηση βρισκόταν ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκης, για συνομιλίες του με τον καταδικασμένο σε πρώτο βαθμό για εκβιασμό Παναγιώτη Μπαμπάμτση. Υπενθυμίζεται ότι ο Μπαμπάμτσης, όπως είχε αποκαλύψει το documentonews.gr εμφανιζόταν σε συνομιλίες που είχε καταγράψει ο κοριός της ΕΥΠ στο πλαίσιο εισαγγελικής έρευνας για λαθρεμπόριο χρυσού να έχει επαφές και να συνομιλεί με τον τότε γραμματέα και σημερινό υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Διαβάστε επίσης:

Ανένδοτος Τσίπρα κατά του «κατηγορούμενου» Μητσοτάκη: «Εσείς δώσατε εντολή να ακούνε τον Ανδρουλάκη»

Βουλή – Μητσοτάκης για σκάνδαλο παρακολουθήσεων: Διαστροφή της πραγματικότητας για κάλυψη των ευθυνών του

Κουτσούμπας κατά Μητσοτάκη για υποκλοπές: «Είστε βαθιά γελασμένος αν νομίζετε πως θα ξεφύγετε των ευθυνών σας»

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter