Ψέματα Μπαλάσκα για την κρότου-λάμψης στην είσοδο της πολυκατοικίας στα Εξάρχεια (Video)

Ψέματα Μπαλάσκα για την κρότου-λάμψης στην είσοδο της πολυκατοικίας στα Εξάρχεια (Video)

Από την πολιτική ηγεσία μέχρι τα ίδια τα «όργανα της τάξης» επιστρατεύονται χιλιάδες ψέματα για να αλλοιώσουν την πραγματικότητα της αστυνομοκρατίας και της καταστολής, έμβλημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη και προσωπικό «στοίχημα» του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Μετά τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη που χθες στη Βουλή έβγαλε από το οπλοστάσιό του ό,τι ψέμα είχε ήρθε ο συνδικαλιστής της αστυνομίας Σταύρος Μπαλάσκας να αλλάξει την πραγματικότητα όπως αυτή καταγράφεται και σε βίντεο.

Ο ίδιος προσπάθησε στον αέρα της ΕΡΤ να δικαιολογήσει τον συνάδελφό του που έκανε το αδιανόητο, να ρίξει χειροβομβίδα κρότου-λάμψης μέσα σε είσοδο πολυκατοικίας στα Εξάρχεια, την ημέρα της επετείου της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Όμως πιάστηκε να ψεύδεται ασύστολα, καθώς το επιχείρημά του διαψεύδεται πανηγυρικά από βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

«Κάνετε λάθος, η κρότου λάμψης ήταν για να σώσουμε συνάδερφο τον οποίον τον αρπάξανε και τον τραβήξανε μέσα καμιά τριανταριά άνθρωποι. Δεν ξέρω κι εγώ τι θέλανε να τον κάνουνε», είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας όταν ρωτήθηκε στην ΕΡΤ για τη ρίψη της χειροβομβίδας κρότου-λάμψης μέσα σε πολυκατοικία.

Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν βίντεο που καταγράφουν τι ακριβώς έγινε.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικό για τα fake news του αστυνομικού συνδικαλιστή είναι βίντεο που δημοσίευσε το omniatv, το οποίο αντιπαραβάλει τις δηλώσεις του Σταύρου Μπαλάσκα και την εισβολή των αστυνομικών στην πολυκατοικία.

  • Είναι φανερό ότι αστυνομικοί κυνηγούν άτομα τα οποία μπαίνουν στην πολυκατοικία.
  • Όπως μπορείτε να δείτε οι αστυνομικοί εισβάλλουν μετά.
  • Ρίχνουν τη χειροβομβίδα κρότου-λάμψης σε εσωτερικό χώρο όπου και μπαίνουν στη συνέχεια.
  • Μάλιστα, μετά την εισβολή ένας από τους αστυνομικούς λέει: «Πίσω όλοι, ελάτε πίσω!».

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι οι ίδιες πληροφορίες μεταδόθηκαν και από τον ΣΚΑΪ:

Διαβάστε επίσης: Χυδαιότητες και ρατσισμός από τον «συνδικαλιστή» της Ελληνικής Αστυνομίας, Σταύρο Μπαλάσκα (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter