Ψέματα, χαφιεδισμοί και φακέλωμα Κυρανάκη για τις αθλιότητες της αστυνομίας στη Νέα Σμύρνη (Video)

Ψέματα, χαφιεδισμοί και φακέλωμα Κυρανάκη για τις αθλιότητες της αστυνομίας στη Νέα Σμύρνη (Video)

Εποχές χούντας μας (ξανα)θύμισε ο βουλευτής της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης ο οποίος προσπάθησε να υπερασπιστεί -μιλώντας στο OPEN- την κυβερνητική και αστυνομική βαρβαρότητα μετά τις βιαιότητες των αστυνομικών οργάνων στη Νέα Σμύρνη κατά πολιτών.

Το «νέο αίμα» της Νέας Δημοκρατίας -όπως εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης- θυμίζει χαφιέδες της χούντας στοχοποιώντας τους πολίτες που χτυπήθηκαν χθες από την αστυνομία.

Στην ουσία παρουσιάζει το «φάκελο» του πολίτη με όλα τα στοιχεία του και τις πολιτικές του ιδεολογίες – άγνωστο βέβαια αν αντιπροσωπεύουν καν την αλήθεια-, χωρίζοντας έτσι τους πολίτες σε κατηγορίες.

Στην προσπάθειά του μάλιστα αυτή εμφανίζεται ιδιαίτερα αναιδής.

Απορίας άξιο ωστόσο είναι γιατί τα λέει αυτά, τη στιγμή που ο πολίτης δεν έχει καταδικαστεί και οι απόψεις του καθένα αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα του.

Οι απαράδεκτες προσπάθειες στοχοποίησης του πολίτη από τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη προκάλεσε την οργή του δημοσιογράφου Άκη Παυλόπουλου ενώ η αναφορά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ότι πήγε να αφαιρέσει το όπλο του αστυνομικού προκάλεσε βροχή ερωτήσεων από τους δημοσιογράφους με τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη να μην μπορεί να απαντήσει.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αφού εξαπέλυσε κατηγορίες κατά του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε και αφού έδωσε και στο πανελλήνιο το ονομάτεπώνυμό του, υποστήριξε ότι ο νεαρός συμμετείχε και σε πορεία διαμαρτυρίας για τον Δημήτρη Κουφοντίνα στο υπουργείο Υγείας.

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης ήξερε(;) ακόμα και σε ποια πολιτική ομάδα ανήκει ο νεαρός που ξυλοκοπήθηκε και την ανέφερε σαν να του απευθύνει κατηγορίες για αδίκημα.

Είναι απαράδεκτο ωστόσο πως είναι δυνατόν έναν βουλευτής να έχει πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα πολιτών, όπως επίσης απαράδεκτο να τα δημοσιοποιεί για να μπορέσει να στηρίξει τις βιαιότητες της αστυνομίας.

Η κυβέρνηση οφείλει επίσης να απαντήσει αν διατηρεί ακόμα φακέλους πολιτών και ποιοι και γιατί έχουν πρόσβαση σε αυτούς.

Στο βίντεο που ακολουθεί το όνομα έχει αφαιρεθεί:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter