Ψέματα χωρίς όρια από τον Στέλιο Πέτσα για το Documento (Video)

Ψέματα χωρίς όρια από τον Στέλιο Πέτσα για το Documento (Video)

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συνέχισε τις συκοφαντίες κατά του Documento, υπονοώντας ότι η εφημερίδα, η ιστοσελίδα αλλά και το «Κουτί της Πανδώρας» διακινούσαν fake news και γι’ αυτό δεν πήραν διαφήμιση από την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι».

Η σημερινή… συκοφαντική παρέμβαση του Στέλιου Πέτσα για το Documento στον «αέρα» του Open, έλαβε σαφείς απαντήσεις από τον αρχισυντάκτη της εφημερίδας, Δημήτρη Χατζηνικόλα, ο οποίος έδειξε το εξώφυλλο της εφημερίδας από τις αρχές Μαρτίου, το οποίο ήταν αφιερωμένο στον κορονοϊό και το τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες για να προστατευτούν.

Ο Στέλιος Πέτσας, με ψευτοειρωνικό ύφος, ανέφερε ότι… δείχνει κατανόηση για το γεγονός πως ο δημοσιογράφος έχει ανάγκη να υποστηρίξει την εφημερίδα του, αποφεύγοντας να δώσει απαντήσεις σχετικά με το γιατί δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ποσά που έλαβαν τα 1.232 Μέσα που πήραν χρήματα από την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι».

Μετά την παρουσία στην εκπομπή του κυβερνητικού εκπροσώπου, έκανε και παρέμβαση ο εκδότης του Documento Κώστας Βαξεβάνης αποκαλύπτοντας τα fake news του Στέλιου Πέτσα και την προσπάθεια της κατασυκοφάντησης της εφημερίδας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter