Ψηφιακός ο Μαραθώνιος Ρόδου το 2021 και προγραμματισμός για το 2022

Ψηφιακός ο Μαραθώνιος Ρόδου το 2021 και προγραμματισμός για το 2022

Θέτοντας ως κύρια και βασική προτεραιότητα την ασφάλεια των αθλητών και όλων των συντελεστών, σας ενημερώνουμε πως ο Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου 2021 θα είναι ψηφιακός (virtual).

H Οργανωτική Επιτροπή, λαμβάνοντας υπόψη την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού σε όλη την Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, έκρινε αναγκαία τη μεταφορά του 7ου Διεθνούς Μαραθώνιου τον Απρίλιο του 2022, ενώ παράλληλα αποφάσισε να διοργανώσει τον ο .

Ο ψηφιακός αγώνας, δίνει τη δυνατότητα στους φίλους του Μαραθωνίου και σε όλους τους δρομείς ανά τον κόσμο να πάρουν μέρος στη μεγάλη αθλητική γιορτή της Ρόδου απ’ όπου και αν βρίσκονται! Όλοι οι δρομείς θα τρέξουν στον δικό τους virtual μαραθώνιο, όπου και όπως επιλέξουν οι ίδιοι!

Οι αθλητές και δρομείς που είχαν εγγραφεί στο φετινό αγώνα, ενημερώθηκαν μέσω newsletter για τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στον 1ο Rhodes Virtual Marathon και τη συμμετοχή τους σε μελλοντικές διοργανώσεις.

Λεπτομέρειες για τη συμμετοχή σας στον 1ο Rhodes Virtual Marathon θα ανακοινωθούν με δελτίο τύπου. Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι η ΑΜΚΕ- Μαραθώνιος Ρόδου, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ).

Πηγή: Runnfun.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter