Ψηφίστε για το Documento – Αποκλείστε τον αποκλεισμό

Ψηφίστε για το Documento –  Αποκλείστε τον αποκλεισμό

Ομάδα πολιτών αντιδρώντας στην προσπάθεια φίμωσης του Documento που επιχειρείται και μετά τις καταγγελίες του εκδότη Κώστα Βαξεβάνη στο φύλλο της 29ης Σεπτεμβρίου, πήραν την πρωτοβουλία να ανεβάσουν στη διεθνή πλατφόρμα avaaz ψήφισμα συμπαράστασης στην εφημερίδα. 

«Να σταματήσει η Κυβέρνηση της ΝΔ να υπονομεύει την εφημερίδα DOCUMENTO» αυτός είναι τίτλος της διαδικτυακής ψηφοφορίας προκειμένου οι πολίτες να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους με την έκδοση ψηφίσματος στην προσπάθεια οικονομικού «στραγγαλισμού» της εφημερίδας .

Μπορείτε να μπείτε στο παρακάτω λινκ και με απλά βήματα να ψηφίσετε.

Πατήστε ΕΔΩ για να ψηφίσετε

Την Κυριακή 29/09/2019 η Κυριακάτικη εφημερίδα DOCUMENTO κατάγγειλε στο φύλλο της (αριθμός 150) ότι η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός προσωπικά καλεί σε διαφημιστικές εταιρείες του Ιδιωτικού τομέα και ζητάει να αποσύρουν τις διαφημίσεις τους από την εφημερίδα.Ο σκοπός της κίνησης αυτής είναι προφανής.Θέλει να στραγγαλίσει οικονομικά την εφημερίδα , αφαιρώντας της αυτό το έσοδο.

Η εφημερίδα DOCUMENTO έχει προβεί σε εκατοντάδες αποκαλύψεις που αφορούν και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.Καλούμε όλους τους υπεύθυνους να αντιδράσουν και να στηρίξουν την ελευθεροτυπία στην Ελλάδα.

Το ψήφισμα θα σταλεί στις 15/10/2019 στο email του Πρωθυπουργού, στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και στα e-mail βουλευτών της ΝΔ.

https://www.facebook.com/documentonews.gr/videos/1355250824650295/

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter