Ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία της χώρας από την HSBC – Επιστρέφει στην ελληνική αγορά

Ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία της χώρας από την HSBC – Επιστρέφει στην ελληνική αγορά

Ψήφο εμπιστοσύνης στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, δίνει ένας από τους μεγαλύτερους διεθνείς χρηματοπιστωτικούς ομίλους με παρουσία σε 66 χώρες, της HSBC, που αποτελεί πλέον τη μόνη ξένη τράπεζα που έχει παρουσία στη χώρα μας από το 1981 και στον τομέα της λιανικής τραπεζικής, με δίκτυο 15 καταστημάτων.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου από νέο γενικό διευθυντή της HSBC Ελλάδος, Peter Yeates, η HSBC στην Ελλάδα για πρώτη φορά από το 2011 προσφέρει ξανά στην ελληνική αγορά στεγαστικά δάνεια που είχαν σταματήσει να χορηγούνται όλα αυτά τα χρόνια, ενώ γενικότερα δίνει μεγάλη έμφαση στην περαιτέρω δυναμική επέκταση της στο τομέα της λιανικής τραπεζικής με σειρά νέων προϊόντων.

Όπως τόνισε ο επικεφαλής της HSBC στη χώρα μας, καθώς και διευθυντικά στελέχη της τράπεζας, ο διεθνής χρηματοπιστωτικός όμιλος εμπιστεύεται τις αναπτυξιακές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας καθώς και τα ουσιώδη μεγέθη που παρουσιάζουν σταθερή βελτίωση και λανσάρει ξανά προϊόντα στον τομέα της λιανικής που είχαν «παγώσει».

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε, τα στεγαστικά δάνεια της τράπεζας παρέχουν χρηματοδότηση για την αγορά πρώτης και δεύτερης κατοικίας, ανακαίνιση και μεταφορά δανείων από άλλες τράπεζες. Tα επιτόκια για τα νέα στεγαστικά δάνεια από την HSBC ξεκινούν από 2,75%. Στα βασικά χαρακτηριστικά του προϊόντος περιλαμβάνονται:

Δάνεια για αγορά κατοικίας και μεταφορά δανείων από άλλη τράπεζα:

• Χρηματοδότηση έως 70% της αξίας του ακινήτου και διάρκεια δανείου 15 έτη.

• Χρηματοδότηση έως 75% της αξίας του ακινήτου και διάρκεια δανείου 10 έτη.

Δάνεια για εργασίες ανακαίνισης:

• Χρηματοδότηση έως 50% της αξίας της ανακαίνισης (ποσό δανείου έως 60.000 ευρώ και διάρκεια έως 10 έτη).

Επίσης, ανακοινώθηκε η υπηρεσία U Start!, που αποτελεί μια ολοκληρωμένη σειρά τραπεζικών υπηρεσιών και λύσεων, ειδικά για φοιτητές που σπουδάζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για τον φοιτητή στο Ηνωμένο Βασίλειο καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών του. Ο φοιτητής έχει τη δυνατότητα να ανοίξει το λογαριασμό U Start! στην Ελλάδα και να εξυπηρετείται με ασφάλεια στα πολυάριθμα καταστήματα της HSBC στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το πρόγραμμα U Start! παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, όπως: καταθετικό λογαριασμό, χρεωστική κάρτα, πιστωτική κάρτα, ιατρική ασφάλιση και ταξιδιωτική ασφάλιση. Δίνει, επίσης, δυνατότητα πρόσβασης στην υπηρεσία Phone Home, η οποία επιτρέπει επείγουσα ανάληψη μετρητών και αντικατάστασης της κάρτας του φοιτητή, εάν χαθεί ή κλαπεί και επανέκδοση του αριθμού PIN της κάρτας.

Επιπλέον, με το U Start! ο φοιτητής αποκτά πρόσβαση στην ολοκληρωμένη υπηρεσία Express Banking και μπορεί να εξυπηρετηθεί, είτε online μέσω της υπηρεσίας Internet Banking από την HSBC είτε μέσω της υπηρεσίας Phone Banking από την HSBC (καλώντας από σταθερό ή κινητό).

Το πακέτο υπηρεσιών U Start! παρέχει, επίσης, δωρεάν τη Διεθνή Φοιτητική Ταυτότητα ISIC (International Student Identity Card), η οποία προσφέρει στους φοιτητές πλήθος προνομίων στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελλάδα αλλά και σε 134 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τέλος, δόθηκε έμφαση και στον τομέα των πιστωτικών καρτών και τονίσθηκε ότι προσφέρεται το πιο προνομιακό επιτόκιο (7,99%) της αγοράς για νέες αγορές

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter