Κυβερνητικά ψίχουλα: 534 ευρώ στους εργαζόμενους σε πυρόπληκτες επιχειρήσεις υποσχέθηκε ο Άδωνης Γεωργιάδης

Κυβερνητικά ψίχουλα: 534 ευρώ στους εργαζόμενους σε πυρόπληκτες επιχειρήσεις υποσχέθηκε ο Άδωνης Γεωργιάδης

Τη στιγμή που όλη η χώρα καίγεται, η κυβέρνηση επιστρατεύει βοηθήματα που περισσότερο μοιάζουν με ψίχουλα παρά με ουσιαστική βοήθεια, σε μία προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Συγκεκριμένα, ο Άδωνης Γεωργιάδης ανέφερε ότι στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που έχει κατατεθεί στη Βουλή υπάρχει τροπολογία για επίδομα στους εργαζόμενους επιχειρήσεων που επλήγησαν από τις φωτιές.

«Οι επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από πυρκαγιές και δεν είναι δυνάμενες να λειτουργήσουν όπως πριν, μπορούν να βάζουν σε αναστολή τους εργαζομένους τους έως τρεις μήνες οι εργαζόμενοι 534 ευρώ το μήνα έκτακτο επίδομα από το κράτος», ανέφερε ο Άδωνης Γεωργιάδης.

Μάλιστα, τα επικοινωνιακά «τρικ» της κυβέρνησης δεν σταματούν στα ψίχουλα των 534 ευρώ με τον Άδωνη Γεωργιάδη να λέει ότι πρώτος από όλους θα στηρίξει τουριστικά την Ρόδο, κλείνοντας να πάει διακοπές στο νησί.

Βέβαια, σε ερώτηση για το εάν μπορεί να επηρεαστούν και τα κριτήρια για τον Κοινωνικό Τουρισμό, προκειμένου να πάει περισσότερος κόσμος στη Ρόδο, ο υπουργός είπε: «Θα δούμε πώς θα πάει η σεζόν από εδώ και μπρος. Εκτιμώ ότι οι Ροδίτες θα κάνουν αυτά που πρέπει και σύντομα η εικόνα αυτή της πυρκαγιάς θα αναστραφεί».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter