Ψυχογιός: Η ΝΔ δείχνει τα δόντια της στους πιο αδύναμους, όχι στο οργανωμένο έγκλημα

Ψυχογιός: Η ΝΔ δείχνει τα δόντια της στους πιο αδύναμους, όχι στο οργανωμένο έγκλημα

«Τέτοιες εικόνες με οικογένειες και πάνω από 70 παιδιά να διώχνονται άρον-άρον από την Αστυνομία, στοχεύουν μόνο στην επικοινωνιακή εκμετάλλευση και την επίδειξης δύναμης», αναφέρει σε δήλσή του ο Γιώργος Ψυχογιός, αναπληρωτής τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στις εκκενώσεις των καταλήψεων με πρόσφυγες.

«Η κυβέρνηση της ΝΔ επιχειρεί το δόγμα «νόμος και τάξη», όχι χτυπώντας το οργανωμένο έγκλημα στο κέντρο της Αθήνας, αλλά συνεχίζοντας να δείχνει τα δόντια της στους πιο αδύναμους αυτής της κοινωνίας, τους πρόσφυγες», προσθέτει και ρωτά τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, αν υπάρχει σχέδιο και που θα μεταφερθούν οι άνθρωποι αυτοί. .

Δήλωση του Γιώργου Ψυχογιού, βουλευτή Κορινθίας και αναπληρωτή Τομεάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκκενώσεις σε καταλήψεις με πρόσφυγες

«Η κυβέρνηση της ΝΔ επιχειρεί το δόγμα «νόμος και τάξη», όχι χτυπώντας το οργανωμένο έγκλημα στο κέντρο της Αθήνας, αλλά συνεχίζοντας να δείχνει τα δόντια της στους πιο αδύναμους αυτής της κοινωνίας, τους πρόσφυγες.

Τέτοιες εικόνες με οικογένειες και πάνω από 70 παιδιά να διώχνονται άρον-άρον από την Αστυνομία, στοχεύουν μόνο στην επικοινωνιακή εκμετάλλευση και την επίδειξης δύναμης.

Αλήθεια, υπάρχει σχέδιο για το πού θα μεταφερθούν αυτοί οι άνθρωποι; Θα μεριμνήσει, άραγε, ο κ. Χρυσοχοΐδης για να ζήσουν σε συνθήκες, όπως αυτές στις σκηνές της “άτυπης” δομής στη Νέα Καβάλα ή θα τους κλείσει μαζικά σε Κέντρα Κράτησης ανά τη χώρα;»

Διαβάστε επίσης: Αστυνομικές επιχειρήσεις εκκένωσης κατάληψης σε δύο κτίρια στην Αχαρνών (Photos)

https://www.facebook.com/gpsychogiosmpsyriza/photos/a.861680637220710/2350316348357124/?type=3&theater

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter