Πτήση της British Airways θα έχει πλήρωμα μόνο με ονόματα Harry και Meghan

Πτήση της British Airways θα έχει πλήρωμα μόνο με ονόματα Harry και Meghan

Η British Airways θα τιμήσει τον βασιλικό γάμο της 19ης Μαίου, με μια πτήση προς τον Καναδά της οποίας το πλήρωμα θα απαρτίζεται αποκλειστικά από μέλη που ακούν στα ονόματα Harry και Meghan.

Η βρετανική αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι το πλήρωμα της πτήσης αυτής από το Χίθροου του Λονδίνου προς το Τορόντο, την πόλη στην οποία ζούσε η Markle και στην οποία έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση το διάσημο ζευγάρι, θα απαρτίζεται από δύο Harry και οκτώ Meghan, με τον πιλότο της πτήσης να ονομάζεται Harry Blake.

Η διευθύντρια της υπηρεσίας πελατών της BA Μέγκαν Χόρσλι, η οποία θα είναι επικεφαλής του πληρώματος καμπίνας, δήλωσε ότι η ειδική στελέχωση της πτήσης αυτής αποτελεί έναν φόρο τιμής όπως αρμόζει στον βασιλικό γάμο που θα τελεστεί το Σάββατο, αν και όπως παραδέχθηκε αυτό θα έχει και κάποια μειονεκτήματα.

«Έχω ξαναπετάξει με άλλη μια Meghan μια ή δυο φορές στο παρελθόν, αλλά ποτέ με τόσες, επομένως μπορεί να χρειαστεί να φωνάζει η μία την άλλη με το επώνυμό της κατά τη διάρκεια της πολύ ειδικής αυτής πτήσης», σημείωσε.

Η BA ανακοίνωσε επίσης ότι στους επιβάτες που ονομάζονται Harry και Meghan και θα πετάξουν το Σάββατο θα επιτραπεί να χρησιμοποιήσουν την αίθουσα αναμονής της πρώτης θέσης, ενώ σε όλους τους επιβάτες της η βρετανική αεροπορική εταιρεία θα προσφέρει αυτήν την ημέρα γλυκό με γεύση λεμονιού και ανθών κουφοξυλιάς, όπως θα είναι η γεύση δηλαδή της γαμήλιας τούρτας του ζεύγους.

Οι επιβάτες των Βρετανικών Αερογραμμών θα μπορούν εξάλλου ήδη από την επόμενη ημέρα να δουν στιγμιότυπα από τον βασιλικό γάμο κατά τη διάρκεια των πτήσεων της εταιρείας, όπως άλλωστε και επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς «Suits», από την οποία έγινε γνωστή η Markle, αλλά και ντοκιμαντέρ για το ζευγάρι και τον Πύργο του Ουίνδσορ.

(AΠΕ-ΜΠΕ)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter