Πτώση ελικοπτέρου: «Πετούσε πολύ χαμηλά, μέσα στο σύννεφο το χάσαμε και ακούσαμε έναν θόρυβο» – Η περιγραφή δημοσιογράφου (Video)

Πτώση ελικοπτέρου: «Πετούσε πολύ χαμηλά, μέσα στο σύννεφο το χάσαμε και ακούσαμε έναν θόρυβο» – Η περιγραφή δημοσιογράφου (Video)
Φωτογραφία: ΕΡΤ

«Όταν πέρασε το ελικόπτερο από μπροστά μας, μάς έκανε εντύπωση γιατί πετούσε πολύ χαμηλά. Κάποια στιγμή χάθηκε μέσα στην ομίχλη», περιγράφει ο δημοσιογράφος, που μαζί με τον οπερατέρ της ΕΡΤ, κατέγραψαν την πτώση του ελικοπτέρου στην Εύβοια το πρωί της Πέμπτης.

Δείτε επίσης: Η στιγμή της πτώσης του ελικοπτέρου στην Εύβοια: Όλες οι τελευταίες πληροφορίες – Βίντεο ντοκουμέντο

Ειδικότερα, ο Βασίλης Σιώμος, τόνισε: «Ακούσαμε έναν θόρυβο, όπως κάνει το ελικόπτερο όταν προσπαθεί να κάνει κράτει ο πιλότος του ελικοπτέρου στους κινητήρες για να κατεβάσει το διασώστη. Αυτή την εντύπωση αποκομίσαμε από το σημείο που ήμασταν, ότι οι κινητήρες για κάποιο λόγο έκαναν κράτει και μετά το ελικόπτερο το χάσαμε από τα μάτια μας. Δεν επέστρεψε ξανά, δεν ακούσαμε ξανά τον θόρυβο από το ελικόπτερο».

Και πρόσθεσε: «Θεωρήσαμε ότι είναι ένα ελικόπτερο της πυροσβεστικής που μπορεί να πάει να κάνει κάποια επιχείρηση διάσωσης, να μεταφέρει κάποιον άνθρωπο που είναι εγκλωβισμένος. Εκεί λοιπόν, μέσα στο σύννεφο που το χάσαμε και ακούσαμε αυτόν τον θόρυβο να κάνουν κράτει οι κινητήρες, αυτομάτως μετά χάθηκε και το ελικόπτερο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter