Πτώση Καναντέρ: Τα τελευταία λόγια των δύο πιλότων – «Πάμε για τελευταίο εφοδιασμό και φεύγουμε» (Video)

Πτώση Καναντέρ: Τα τελευταία λόγια των δύο πιλότων – «Πάμε για τελευταίο εφοδιασμό και φεύγουμε» (Video)

«Είμαστε έτοιμοι να επιχειρήσουμε. Πάμε για τελευταίο εφοδιασμό και φεύγουμε»

Συγκλονισμένος είναι ο πυροσβέστης, ο οποίος είναι ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε με τους δυο αδικοχαμένους πιλότους του μοιραίου Καναντέρ που συνετρίβη στην Κάρυστο. Ο συγκεκριμένος πυροσβέστης, που είναι αρκετά χρόνια στο Πυροσβεστικό Σώμα μιλώντας στο Open περιέγραψε την τελευταία επικοινωνία που είχε με τους δυο πιλότους λίγα λεπτά πριν την τραγωδία.

«Δεν μπορώ να πιστέψω πως πριν από λίγα λεπτά μιλούσα μαζί τους και έπειτα από 10 λεπτά ακριβώς έμαθα ότι το αεροσκάφος έπεσε» δήλωσε σοκαρισμένος ο πυροσβέστης.

Τι ανέφερε σοκαρισμένος ο πυροσβέστης

«Είχαμε επικοινωνία μαζί τους, δεν μας ανέφεραν κανένα πρόβλημα στο αεροσκάφος. Μας είπαν: “Είμαστε έτοιμοι να επιχειρήσουμε. Πάμε για τελευταίο εφοδιασμό και φεύγουμε”. Λίγα λεπτά αφού μιλήσαμε, μάθαμε από τον ασύρματο ότι το αεροσκάφος έπεσε».

Η πτώση του αεροσκάφους Καναντέρ CL–215 της Πολεμικής Αεροπορίας, της 355 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών της 112 Πτέρυγας Μάχης, που επιχειρούσε στο μέτωπο της πυρκαγιάς στον Πλατανιστό Καρύστου, στην Εύβοια σημειώθηκε στις 14:52. Τη στιγμή τη συντριβής του Καναντέρ αποτύπωσε ο φακός της ΕΡΤ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter