Public Group: Συνεχής ανάπτυξη και ηγετική παρουσία στην αγορά

Public Group: Συνεχής ανάπτυξη και ηγετική παρουσία στην αγορά

Ισχυρούς ρυθμούς ανάπτυξης παρουσιάζει το Public Group, που υλοποίησε με επιτυχία μια στρατηγική η οποία εστιάζει στη διαμόρφωση ενός ισχυρού Omni-Retail οικοσυστήματος. Ειδικότερα, ο ενοποιημένος τζίρος του Public Group για το 2022 σημείωσε αύξηση 10%, στα 481 εκατ. ευρώ, σε σχέση με τα 436 εκατ. ευρώ του 2021, ενώ η πορεία το 2023 είναι πάνω από 500 εκατ. ευρώ.

Επίσης, το brand Public ισχυροποιείται στη θέση του πρώτου Omni-Retailer στην Ελλάδα, με περισσότερα από 60 φυσικά καταστήματα, πάνω από 70 εκατ. διαδικτυακές επισκέψεις ετησίως και με τις online πωλήσεις να ξεπερνούν το 25% του συνολικού τζίρου.

Ο επενδυτικός βραχίονας

Public Capital Partners έχει επενδύσει πάνω από 30 εκατ. ευρώ σε εταιρείες στον τομέα των logistics και των last mile (Box Now, Svuum), fintech (Klarna, αποκλειστική συνεργασία με Revolut), after sales (iRepair, Douleutaras) αλλά και digital entertainment (bookvoice.gr).

Επίσης, επιτυχημένη αποδεικνύεται και η απορρόφηση της MediaMarkt κάτω από το νέο concept store Public + home, καθώς οι πωλήσεις στις οικιακές συσκευές ήδη ξεπερνούν το 20% του συνολικού τζίρου του Public Group, ενώ συνυπολογίζοντας το νέο concept καταστημάτων τα Public αριθμούν πλέον συνολικά 30 καταστήματα με μικρές και μεγάλες οικιακές συσκευές σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter