PwC: Επίσημη έναρξη λειτουργίας του PwC Technology & Innovation Hub στην Πάτρα

PwC: Επίσημη έναρξη λειτουργίας του PwC Technology & Innovation Hub στην Πάτρα

Το Technology & Innovation Hub στην Πάτρα εγκαινίασε η PwC Ελλάδας. Στόχος του εγχειρήματος είναι η ανάπτυξη καινοτόμων εργαλείων και η ένταξη των πλέον εξελιγμένων λύσεων τεχνολογίας στην κοινωνική και επιχειρηματική δραστηριότητα της χώρας, με αρωγό το οικοσύστημα τεχνολογίας της Δυτικής Ελλάδας.

Η τελετή εγκαινίων που σηματοδοτεί και την επίσημη έναρξη των νέων γραφείων της PwC στην Πάτρα, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 12 Μαΐου, στις εγκαταστάσεις του Technology & Innovation Hub, παρουσία αντιπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, τοπικών ακαδημαϊκών και επιστημονικών φορέων καθώς και της ηγεσίας και μερίδας εργαζομένων της PwC Ελλάδας.

Το PwC Technology & Innovation Hub φιλοδοξεί να αποτελέσει καταλύτη για την ευρύτερη αναβάθμιση του τεχνολογικού προφίλ της περιοχής συμπληρώνοντας την αλυσίδα αξίας που δημιουργούν τα ακαδημαϊκά ιδρύματα και οι κοιτίδες νεοφυών επιχειρήσεων.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία που ενισχύει την ηγετική θέση της PwC Ελλάδας στον τομέα της τεχνολογίας. Παράλληλα, επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να σταθεί αρωγός στις προσπάθειες οργανισμών, φορέων και επιχειρήσεων να μετασχηματίσουν ψηφιακά τον τρόπο λειτουργίας τους μέσα από την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων που είναι στρατηγικά σχεδιασμένες και έχουν επίκεντρο τον άνθρωπο.

Στο πλαίσιο του Technology & Innovation Hub θα αναπτυχθούν μεγάλης εμβέλειας projects, τα οποία αφορούν και στην υλοποίηση σημαντικών έργων τόσο ιδιωτικού όσο και δημόσιου χαρακτήρα. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στα έργα του Ταμείου Ανάκαμψης που θα οδηγήσουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας.

Ανάμεσα στους στρατηγικούς συμμάχους του Technology & Innovation Hub περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ» και το «Επιστημονικό Πάρκο Πατρών» και ήδη σχεδιάζονται από κοινού δράσεις με στόχο τη σύγκλιση και αντιστοίχιση των πραγματικών αναγκών της αγοράς και του εκπαιδευτικού συστήματος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter