Πωλείται το «King George» (Photos)

Πωλείται το «King George» (Photos)

Προς πώληση από τον όμιλο της Eurobank το ιστορικό πεντάστερο ξενοδοχείο «King George» που βρίσκεται στην πλατεία Συντάγματος, στην Αθήνα.

Ο όμιλος θα ξεκινήσει να δέχεται μη δεσμευτικό ενδιαφέρον από τους υποψηφίους επενδυτές μέσα στον Ιούνιο. Το πολυτελές ξενοδοχείο είναι αυτή τη χρονική περίοδο μισθωμένο από την εταιρεία ΛΑΜΨΑ, ιδιοκτήτρια και της γειτονικής «Μεγάλης Βρετανίας».

Το ακίνητο στην πλατεία Συντάγματος επί του αριθμού 3 της οδού Βασιλέως Γεωργίου Α’, έχει συνολική επιφάνεια 9.450 τ.μ περίπου και αποτελείται από τρία υπόγεια, ισόγειο, ημιώροφο, 8 ορόφους και δώμα ενώ διαθέτει συνολικά 102 δωμάτια. Η διαγωνιστική διαδικασία ξεκινά με μη δεσμευτική για τους επενδυτές εκδήλωση ενδιαφέροντος, ενώ μη δεσμευτική είναι και η διαδικασία για την τράπεζα: Η Eurobank δεν αναλαμβάνει την υποχρέωση να ολοκληρώσει την διαδικασία ή να πωλήσει το ακίνητο σε οποιονδήποτε από τους ενδιαφερόμενους και επιφυλάσσει σε αυτήν το δικαίωμα να πωλεί ή να διαθέτει και εκμεταλλεύεται το παραπάνω ακίνητο με οποιονδήποτε τρόπο οποτεδήποτε, σε οποιονδήποτε και με οποιουσδήποτε όρους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter