Πώς αντέδρασαν Ψαριανός – Τατσόπουλος μετά τη μη εκλογή τους

Πώς αντέδρασαν Ψαριανός – Τατσόπουλος μετά τη μη εκλογή τους

Αρκετά γνωστά ονόματα έμειναν εκτός Βουλής. Μεταξύ άλλων, στη λίστα των εκλεγμένων λάμπουν δια της απουσίας τους δύο πολυσυζητημένες «μεταγραφές» για τη ΝΔ. Ο λόγος για τον Γρηγόρη Ψαριανό και τον Πέτρο Τατσόπουλο.

Αναμφίβολα ήταν ένα τεράστιο ερωτηματικό για το πώς το «γαλάζιο» κοινό θα υποδεχόταν τις δύο αυτές υποψηφιότητες. Μάλλον, δεν ενθουσιάστηκαν ιδιαίτερα καθώς αμφότεροι έμειναν εκτός κοινοβουλίου.

Δείτε επίσης: Εκτός Βουλής Ψαριανός, Τατσόπουλος, Πιπιλή, Κουρουμπλής, Κουίκ κι άλλα γνωστά ονόματα

Όμως, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αντίδραση τους. Ο μεν Γρηγόρης Ψαριανός με μία λιτή ανάρτηση στο Twitter σημείωσε «Ε, λοιπόν έχασα, αλλά νικήσαμε!».

Όμως, σε μία δεύτερη σημείωσε: «Ε, έχασα και τα δύο στοιχήματα, μαζί και με το προσωπικό μου. Δεν πειράζει όμως, κερδίσαμε τη μάχη απέναντι στον παραλογισμό και τις πρόβες ολοκληρωτισμού. Συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ για την μεγάλη νίκη. Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλους».

Από την πλευρά του, ο Πέτρος Τατσόπουλος, επιτέθηκε στον δεξιόστροφο και αριστερόστροφο λαϊκισμό σημειώνοντας: 

«Μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη. Κατάφερε, κάτω από αντίξοες συνθήκες, όχι μονάχα να κρατήσει ενωμένο το κόμμα του, αλλά και να συσπειρώσει γύρω του αμέτρητους συμπολίτες μας που, μέχρι πρότινος, ούτε θα τους περνούσε καν από το μυαλό να συμπορευθούν με τη δική του παράταξη. Ένας από αυτούς ήμουν κι εγώ. Τον ευχαριστώ θερμά για την τολμηρή του πρωτοβουλία να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του Βόρειου Τομέα της Αθήνας. Ευχαριστώ επίσης περισσότερους από δέκα χιλιάδες συμπολίτες μας που με τίμησαν με τη ψήφο τους γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι η εκλογική μάχη στον Βόρειο Τομέα θα είναι ιδιαίτερα σκληρή και με άδηλη κατάληξη. Μακάρι η νίκη της Νέας Δημοκρατίας να σημάνει και την αρχή του τέλους τόσο για τον δεξιόστροφο όσο και για τον αριστερόστροφο λαϊκισμό στην πατρίδα μας. Καλό σας βράδυ».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter