Πώς αντιμετωπίζουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ τα ΑμεΑ στην πράξη (Video)

Πώς αντιμετωπίζουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ τα ΑμεΑ στην πράξη (Video)

Τις τελευταίες ημέρες, στην κορυφή της ατζέντας του δημόσιου διαλόγου, βρέθηκε η συμπεριφορά προς τα ΑμεΑ, με αφορμή τη διατύπωση του Παύλου Πολάκη και την κόντρα με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή, Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Σύσσωμη η ΝΔ προσπάθησε να αποδείξει την… ευαισθησία της με πρώτο και καλύτερο τον Κυριάκο Μητσοτάκη που επιτέθηκε στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας. «Νόμιζα ότι και η αθλιότητα έχει όρια. Έκανα λάθος. Ντροπή κ. Τσίπρα που κρατάτε τον φαύλο Πολάκη στην κυβέρνησή σας», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης που «βγήκε μπροστά», σε μία προσπάθεια να το εκμεταλλευτεί πολιτικά. 

Πάμε τώρα να δούμε, στην πράξη πώς συμπεριφέρονται ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ στα άτομα με αναπηρίες. Στην πράξη. Στο πιο πρόσφατο παράδειγμα που μπορούμε να έχουμε. Πριν προκύψει καν «θέμα Κυμπουρόπουλου».

Μεταφερόμαστε νοητά στην παρουσίαση των ευρωβουλευτών της ΝΔ την Κυριακή 14 Απριλίου. Όλα… καλά έως την ώρα που οι «γαλάζιοι» υποψήφιοι ποζάρουν για την αναμνηστική φωτογραφία. 

_x000D_
_x000D_

Όπως θα δείτε, οι συνυποψήφιοι του κ. Κυμπουρόμπουλου τον… «καταπίνουν» κυριολεκτικά. Αν δεν ήταν μπροστά σε τηλεοπτικές κάμερες μπορεί και να τον είχαν παρακάμψει τελείως. Όλοι «σφάζονται» για λίγα… χιλιοστά περισσότερα στην αναμνηστική φωτογραφία. Ο κ. Κυμπορόπουλος μετατρέπεται σε «σάντουιτς» μεταξύ δύο συνυποψηφίων του. Δεν το λες «πολιτισμένη συμπεριφορά» σε καμία περίπτωση. 

Πάμε τώρα και στην αντίστοιχη παρουσίαση του ΣΥΡΙΖΑ, λίγες ημέρες αργότερα. Όπως θα δείτε, οι υποψήφιοι που αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες είναι στην πρώτη γραμμή. Χωρίς σπρωξίματα, χωρίς κάποιος να παραγκωνιστεί. Δύο βίντεο, δύο διαφορετικοί κόσμοι, μία ειδοποιός διαφορά.

Απλά και κατανοητά.

_x000D_
_x000D_

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter