Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Περί… «γερμανοτσολιάδων»

Πως απάντησε ο Τσακαλώτος στις πεζοδρομιακές αναφορές Ψαριανού

Στις πεζοδρομιακές αναφορές του Γρηγόρη Ψαριανού απάντησε ο υπουργός Οικονομικών και συγκεκριμένα στην κατηγορία πως «κάποτε μας λέγατε γερμανοτσολιάδες και Τσολάκογλου. Ξέρετε, υπάρχει μια φράση του περιθωρίου που ξεκινά με το "μαγκιά" και καταλήγει στο "φινιστρίνι". Τώρα είμαστε στο "φινιστρίνι"».

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος υποστήριξε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι Σταύρος Κοντονής, Έφη Αχτσιόγλου και Θεανώ Φωτίου έχουν χρησιμοποιήσει τις φράσεις «γερμανοτσολιάδες, προδότες και Τσολάκογλου». Συγκεκριμένα, παίρνοντας το λόγο για να απαντήσει, τόνισε: «Μας αδικήσατε και τους τέσσερις που βρισκόμαστε στα υπουργικά έδρανα (Σταύρος Κοντονής, Έφη Αχτσιόγλου και Θεανώ Φωτίου ήταν οι υπόλοιποι τρεις)» και κατέληξε λέγοντας:

«Σας προκαλώ να μου δείξετε ένα βίντεο που να εμφανίζει έναν από εμάς τους τέσσερις να χρησιμοποιεί την λέξη Γερμανοτσολιάδες. Ούτε γερμανοτσολιάδες, ούτε προδότες ούτε Τσολάκογλου. Αυτές είναι ξένες λέξεις για εμάς».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.