Πώς είναι σήμερα ο μικρός Hope που είχε προκαλέσει σοκ πριν τρία χρόνια με την αποστεωμένη εικόνα του (Video)

Πώς είναι σήμερα ο μικρός Hope που είχε προκαλέσει σοκ πριν τρία χρόνια με την αποστεωμένη εικόνα του (Video)

Πριν από περίπου τρία χρόνια η εικόνα του μικρού Hope (Ελπίδα) είχε προκαλέσει σοκ. Ο μικρούλης από τη Νιγηρία, είχε βρεθεί πεινασμένος σε χωριό της αφρικανικής χώρας, αφού οι γονείς του τον είχαν εγκαταλείψει επειδή νόμιζαν ότι ήταν μάγος.

Τότε τον μικρό βρήκε μια εθελόντρια φιλανθρωπικής οργάνωσης, η Anja Ringgren Loven αδυνατισμένο, γεμάτο σκουλήκια και η εικόνα του είχε κινητοποιήσει πολύ κόσμο.

Μάλιστα η φωτογραφία που ήρθε τότε στη δημοσιότητα και δείχνει την εθελόντρια από την Δανία να δίνει νερό στον μικρό είχε κάνει το γύρω του κόσμου.

Τρία χρόνια μετά ο Hope, όπως ονομάστηκε στη συνέχεια έχει γίνει αγνώριστος. Έχει αναρρώσει πλήρως και πάει ήδη σχολείο ένα χρόνο τώρα.

Μιλώντας στην Deutsche Welle η Anja Ringgren Loven αναφέρει πως ο Hope είναι ένας καλός και επιμελής μαθητής, έξυπνος αλλά και κάπως άτακτος.

Ο Hope είναι η Ελπίδα για τον πεινασμένο και γεμάτο προκαταλήψεις  κόσμο της Αφρικανικής Ηπείρου αφού δεκάδες αποκαλούμενα «παιδιά- μάγοι» βασανίζονται, ξορκίζονται ακόμα και θανατώνονται. 

_x000D_

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter