Πώς η Τερέζα Μέι έφαγε… κόκκινη κάρτα για τον… βοηθό διαιτητή στο Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα

Πώς η Τερέζα Μέι έφαγε… κόκκινη κάρτα για τον… βοηθό διαιτητή στο Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα

Ο Σκωτσέζος Ντάγκλας Ρος, ήταν βοηθός διαιτητή στο χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στο “Καμπ Νόου” και βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα από τους συμπατριώτες του. Όχι βέβαια για τις υποδείξεις του στο συγκεκριμένο ματς αλλά για… πολιτικούς λόγους!

Ο Ρος παράλληλα με την διαιτησία είναι και… βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος και για να βρεθεί στο Καμπ Νόου, θα έπρεπε να απουσιάσει (όπως κι έκανε) από μια κρίσιμη συζήτηση στο Κοινοβούλιο για την ψήφιση σημαντικών μεταρρυθμίσεων σε θέματα κοινωνικής πρόνοιας. Μάλιστα για να διαιτητεύσει πήρε και σχετική άδεια για την απουσία του από το κοινοβούλιο. Όμως αυτή η απουσία ήταν που προκάλεσε αντιδράσεις λόγω της μεγάλης σημασίας των μεταρρυθμίσεων και θεωρήθηκε από πολλούς (ακόμη και συναδέλφους του στο Κόμμα) απαράδεκτη.

Αρχικά ο υπουργός Εργασίας της Σκωτίας, Πολ Σΐνεϊ, τόνισε ότι “δεν έχει καν την ευπρέπεια να βρίσκεται στο Κοινοβούλιο και να εξηγήσει γιατί υποστηρίζει την δυστυχία των ανθρώπων” και στη συνέχεια ένας άλλος Σκωτσέζος βουλευτής, ο Τζον Μακ Νάλι, διαμαρτυρήθηκε για την απουσία του Ρος. Μάλιστα, όταν η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι, τον υποστήριξε (“οι βουλευτές του Συντηρητικού κόμματος ενδιαφέρονται πολύ για τη Σκωτία”), ο Μακ Νάλι έβγαλε από την τσέπη του… κόκκινη κάρτα και την έδειξε στην πρωθυπουργό!

Οι αντιδράσεις για το Ρος ήταν σφοδρές γιατί και πέρυσι είχε χάσει μια κρίσιμη ψηφοφορία για να βρεθεί στο παιχνίδι Ρεάλ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter