Πώς η τύχη έσωσε έξι ανθρώπους σε παρόμοιο τροχαίο με αυτό της Αποκριάς (Photos)

Πώς η τύχη έσωσε έξι ανθρώπους σε παρόμοιο τροχαίο με αυτό της Αποκριάς (Photos)

«Αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό περπάτα» λέει μια λαϊκή παροιμία. Στην περίπτωση του πολύνεκρου ατυχήματος την Κυριακή της Αποκριάς, στην ε.ο. Αθηνών – Λαμίας δε βρήκε εφαρμογή, ταιριάζει ωστόσο «γάντι» στην ιστορία ενός άλλου τροχαίου, σχεδόν πανομοιότυπου, με πραγματικά ευτυχή κατάληξη.

Τότε, από καθαρή τύχη δεν ξεκληρίστηκε οικογένεια, όταν πάνω στο σταθμευμένο σε πάρκινγκ της εθνικής οδού αυτοκίνητό τους έπεσε με μεγάλη ταχύτητα ένα Audi και το διέλυσε. Το τροχαίο έγινε τον Αύγουστο του 2015, στο 142ο χλμ, ρεύμα προς Αθήνα. Στο ασημί αυτοκίνητο επέβαινε ένα νεαρό ζευγάρι με το μωρό τους. Επειδή ήθελαν να το αλλάξουν, σταμάτησαν στο υπό κατασκευή πάρκινγκ που υπάρχει, λίγο μετά τον κόμβο της Αταλάντης. Επειδή όμως το μωρό έκλαιγε, βγήκαν από το αυτοκίνητο και το έκαναν μια μικρή βόλτα για να ηρεμήσει.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο Σέρβος οδηγός ενός τεράστιου Audi χάνει τον έλεγχο και αφού παρασύρει τα σήματα που υπήρχαν στην είσοδο του πάρκινγκ, πέφτει με πολλά χιλιόμετρα πάνω στο ασημί αυτοκίνητο της οικογένειας. Οι γονείς και το μωρό σταθήκαν δυο φορές τυχεροί, αφού από τη σύγκρουση, πολλά κομμάτια από τα αυτοκίνητα εκσφενδονίστηκαν τριγύρω, χωρίς ευτυχώς να τους τραυματίσουν. Τυχεροί ήταν και οι τρεις επιβάτες του Audi που επίσης δεν τραυματίστηκαν.

Οι φωτογραφίες από τα απομεινάρια των δύο οχημάτων αποδεικνύουν ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι στο ατύχημα «είχαν Άγιο».

Πηγή: lamiareport.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter