Πώς και γιατί δολοφόνησαν την 21χρονη Ελένη στη Ρόδο – Ομολόγησε ο ένας, αρνείται τις κατηγορίες ο άλλος

Πώς και γιατί δολοφόνησαν την 21χρονη Ελένη στη Ρόδο – Ομολόγησε ο ένας, αρνείται τις κατηγορίες ο άλλος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη από τη Ρόδο που εντοπίστηκε δολοφονημένη την περασμένη Τετάρτη σε βραχώδη περιοχή της Λίνδου.

Οι αρχές κατέληξαν και ανακρίνουν από χθες, Δευτέρα δύο υπόπτους για τη δολοφονία της 21χρονης μετά από έρευνα που έκαναν σε κάμερες ασφαλείας αλλά και στο κινητό του κοριτσιού. Έναν 19χρονο από την Αλβανία ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του αλλά και σε έναν 21χρονο Ροδίτη ο οποίος ωστόσο, αρνείται την ενοχή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», η οικογένεια του νεαρού διόρισε ως συνήγορο υπεράσπισης τον δικηγόρο κ. Άκη Δημητριάδη. Ο ίδιος ζήτησε για λογαριασμό του πελάτη του 48ωρη προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί, αλλά και για να έρθει από την πρωτεύουσα συνάδελφός του δικηγόρος, με τον οποίο θα χειριστούν από κοινού την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έλληνας κατηγορούμενος για τη δολοφονία της φοιτήτριας, είναι γόνος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας στους Πεύκους στη Λίνδο. Δεν έχει ομολογήσει, ενώ ρίχνει ευθύνες σχετικά με την εξαφάνιση της κοπέλας στον 19χρονο Αλβανό, με τον οποίο όπως φαίνεται είχαν βρεθεί μαζί με την κοπέλα στο σπίτι του στη Λίνδο.

Διαβάστε επίσης: «Λύγισε» η μητέρα της 21χρονης φοιτήτριας: «Αυτό το παιδί το φάγανε, πάει η Ελένη μου» (Video)

Ωστόσο, ο 19χρονος δεν άντεξε την πίεση και τα ξημερώματα της Τρίτης «έσπασε» στις επίμονες και επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις των ανακριτικών υπαλλήλων του Λιμενικού Σώματος στη Ρόδο και ομολόγησε την εμπλοκή του στη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. 

Κατά τη διάρκεια των καταθέσεων που έδιναν χθες όλη μέρα οι δύο κατηγορούμενοι έπεφταν σε συνεχείς αντιφάσεις ενώ ο ένας κατηγορεί τον άλλον για το έγκλημα.

Σεξουαλικά τα κίνητρα της δολοφονίας

Σύμφωνα με την dimokratiki.gr, από τις καταθέσεις τους, στις οποίες έπεσαν σε αρκετές αντιφάσεις, φέρεται να προκύπτει ότι οι δύο άνδρες πρότειναν στην φοιτήτρια, να συνευρεθούν ερωτικά στο σπίτι του ενός, ωστόσο φαίνεται ότι η 21χρονη δεν συμφώνησε και ξέσπασε καβγάς.

Στη συμπλοκή που εικάζεται ότι ακολούθησε, οι δύο άνδρες ξυλοκόπησαν την νεαρή γυναίκα η οποία έχασε τις αισθήσεις της από τραύμα στο κεφάλι, που προκλήθηκε από αμβλύ αντικείμενο.

Διαβάστε επίσης: Έτσι έμαθε ο πατέρας της 21χρονης Έλένης για το ποιοι σκότωσαν την κόρη του

Τότε, οι δύο φερόμενοι ως δράστες του εγκλήματος, αποφάσισαν να «ξεφορτωθούν» την άτυχη φοιτήτρια, την οποία μετέφεραν με ένα λευκό φορτηγάκι στην δύσβατη περιοχή «Φώκια», στους Πεύκους. Πετώντας την στη θάλασσα από μεγάλο ύψος, όπου και βρέθηκε το πτώμα της, το πρωί της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου.

Ίχνη DNA της φοιτήτριας εντοπίστηκαν τόσο στο αυτοκίνητο όσο και στο σπίτι του ενός εκ των υπόπτων.

Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας

«Κλειδί» για τον εντοπισμό των δύο ανδρών αποτέλεσε το υλικό που είχαν στα χέρια τους οι αρχές από κάμερες ασφαλείας αφού το σπίτι της 21χρονης Ελένης βρισκόταν σε κεντρική περιοχή της Ρόδου.

Όπως έδειξαν οι κάμερες, η 21χρονη επιβιβάστηκε σε ένα λευκό βανάκι ιδιοκτησίας του ενός ατόμου, την περασμένη Τρίτη το βράδυ. Η τελευταία φορά που βγήκε από το σπίτι της ήταν λίγο μετά τις 8 το βράδυ της περασμένης Τρίτης και ενώ προηγουμένως μιλούσε με μια φίλη της όταν της χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματός της ένα άγνωστο άτομο. Έκλεισε το τηλέφωνο με την φίλη της άνοιξε την πόρτα και λίγα λεπτά αργότερα εμφανίζεται, σύμφωνα με το υλικό από την κάμερα ασφαλείας να επιβιβάζεται σε ένα λευκό βανάκι όπου εκτός από τον οδηγό δεν γνωρίζει κανείς εάν μέσα υπήρχαν και άλλα άτομα. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter