Πώς μετέδωσαν τα αυστραλιανά ΜΜΕ την εκτέλεση του 46χρονου επιχειρηματία στη Βούλα (Video)

Πώς μετέδωσαν τα αυστραλιανά ΜΜΕ την εκτέλεση του 46χρονου επιχειρηματία στη Βούλα (Video)

Η εκτέλεση του 46χρονου επιχειρηματία, ήταν ένα από τα θέματα που προβλήθηκε στα Αυστραλιανά ΜΜΕ μιας και ο επιχειρηματίας είχε καταγωγή από την Αυστραλία και είχε απασχολήσει τις αυστραλιανές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Ο 46χρονος, σύμφωνα με τα Αυστραλιανά ΜΜΕ είχε το παρατσούκλι «Αυστραλός» και ήταν γνωστός για τις παράνομες δραστηριότητές του στο Σίδνεϊ.

Όσο ζούσε εκεί, ο 46χρονος ήταν συνεταίρος σε κλάμπ στην Oxford St μαζί με την διαβόητη οικογένεια του υποκόσμου, τους Ιμπραχίμ. Το κλάμπ χρεοκόπησε και τότε χώρισαν οι δρόμοι τους το 2007. Όμως, δυο χρόνια αργότερα ήταν που κατηγορήθηκε για την απόπειρα δολοφονίας του Φάντι Ιμπραχίμ. Τότε, ο Φάντι Ιμπραχίμ πυροβολήθηκε με 15 σφαίρες εκ των οποίων 5 σφαίρες βρήκαν το θύμα. Αργότερα, ο Φάντι και ο Μάικλ Ιμπραχίμ κατηγορήθηκαν ότι προσπάθησαν να σκοτώσουν τον 46χρονο ελληνοαυστραλό για να πάρουν εκδίκηση αλλά αθωώθηκαν.

Σύμφωνα με την Daily Telegraph της Αυστραλίας, το 2010 ξέσπασε καυγάς στην Μύκονο όταν ο 46χρονος και μέλη της οικογένειας Ιμπραχίμ βρέθηκαν να κάθονται σε διπλανά τραπέζια.

Διαβάστε επίσης: Εκτέλεση στη Βούλα: Το σκοτεινό παρελθόν του «Αυστραλού» – Είχε εταιρεία με «γαλάζιο» πρώην υπουργό

Επίσης, σύμφωνα με το news.com.au το 2011 ο πατέρας του 46χρονου είχε κατηγορηθεί για κατοχή λαδιού αμφεταμίνης από το οποίο θα παρασκεύαζαν το ναρκωτικό ICE και η αξία της ποσότητας θα έφτανε τα 13 εκατομμύρια δολάρια. Ο πατέρας απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες όταν ο άλλος του γιος, παραδέχθηκε ότι είχε παραπλανήσει τον πατέρα του για να μεταφέρει τα ναρκωτικά.

Ο πατέρας, Έλληνας εξ Αιγύπτου ήταν πρώην επαγγελματίας τραγουδιστής ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ήταν από τους πρώτους που βρέθηκε στο σημείο, όταν έμαθα για την εκτέλεση του γιου του.

Δείτε τι έλεγαν τότε τα Αυστραλιανά ΜΜΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter