Πώς μπορούν να προμηθευτούν αγαθά πρώτης ανάγκης ανάπηροι και πολίτες που αδυνατούν να μετακινηθούν

Πώς μπορούν να προμηθευτούν αγαθά πρώτης ανάγκης ανάπηροι και πολίτες που αδυνατούν να μετακινηθούν

Σοβαρές δυσκολίες αντιμετωπίζουν εν μέσω της μεγάλης κρίσης που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορονοϊού τα άτομα με αναπηρία, καθώς και πολίτες με χρόνιες βλάβες που αδυνατούν να μετακινηθούν από το σπίτι τους για να προμηθευτούν αγαθά πρώτης ανάγκης.

Λόγω των αυξημένων αναγκών των αναπήρων, η Κίνηση Χειραφέτησης Αναπήρων “Μηδενική Ανοχή” ανέλαβε την πρωτοβουλία να εξυπηρετήσει κατά το δυνατόν όσους έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο αυτό καλεί τους έχοντες ανάγκη αγοράς ειδών πρώτης ανάγκης αλλά δεν μπορούν να μετακινηθούν να επικοινωνήσουν με το “Μηδενική Ανοχή” με τους παρακάτω τρόπους:

Δείτε αναλυτικά:

Αποστολή email στη διεύθυνση mideniki.anoxi@gmail.com

Αποστολή ιδιωτικού μηνύματος στη σελίδα της ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΑΝΟΧΗΣ στο Facebook

Επικοινωνία στην ΕΝΓ (μέσω βιντεοκλήσης) ή με γραπτό μήνυμα στο 6972945470

Επικοινωνία με τηλεφωνική κλήση στον αριθμό 6993507553

Κάθε γραπτή επικοινωνία θα πρέπει να συνοδεύεται από τη λέξη «ΑΙΤΗΜΑ» (στο θέμα του email και στην αρχή του γραπτού κειμένου).

Η “Μηδενική Ανοχή” καλεί επίσης άτομα που γνωρίζουν περιπτώσεις ανάπηρων, εμποδιζόμενων και ατόμων με χρόνιες βλάβες, τα οποία δεν μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας μαζί τους να ενημερώσουν σχετικά, προκειμένου να βρεθεί ο κατάλληλος τρόπος επικοινωνίας.

Ταυτόχρονα καλεί όσους επιθυμούν να συμβάλουν εθελοντικά στην προσπάθεια, να δηλώσουν την πρόθεσή τους μέσω email ή μηνύματος. Κάθε γραπτή επικοινωνία εθελοντή/εθελόντριας θα πρέπει να συνοδεύεται από τη λέξη «ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ» (στο θέμα του email και στην αρχή του γραπτού κειμένου).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter