Πως θα αναγνωρίσεις το καλάθι του δρομέα στο Super Market!

Πως θα αναγνωρίσεις το καλάθι του δρομέα στο Super Market!

Τα ψώνια του δρομέα από το Super Market είναι δεδομένο ότι διαφέρουν. Και αυτό διότι πάντα γίνονται σε συνάρτηση με την προπόνηση ή τον αγώνα.

Φτάνοντας στο ταμείο του σούπερ μάρκετ κοιτάς το καλάθι σου και πιστεύεις πια και εσύ ότι κάτι σε έχει καταλάβει και πρέπει να πας για εξορκισμό.

“Θα με περάσουν για ψυχάκι…”, σκέφτεσαι. Όχι ότι δεν είσαι. Εδώ ξυπνάς 6:00 –νύχτα μαύρη ακόμα έξω- για να πας να χτυπηθείς σαν χταπόδι στην άσφαλτο για 3 ώρες ή ξεκινάς στις 10 το βράδυ και γυρνάς σπίτι μετά τα μεσάνυχτα με σορτσάκι και φωσφόριζε λεπτομέρειες στα ρούχα σου. Και όχι, δεν ήσουν σε rave party.

Καθώς αφήνεις ένα ένα τα αντικείμενα στον πάγκο του σούπερ μάρκετ, η φρίκη ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια σου: Πάω καλά;

1. Μπανάνες

Παντού, πολλές και συνέχεια. Οι μπανάνες είναι το φρούτο που δεν λείπει ποτέ από το σπίτι του δρομέα.

2. Μακαρόνια

Τα μακαρόνια τα αγαπάμε σε όλες τις μορφές, αλλά κυρίως ολικής άλεσης που θα σου δώσουν περισσότερη ενέργεια για περισσότερο χρόνο. Σπαγγέτι, πέννες, φιογκάκια, κοφτό… ο κατάλογος μακρύς.

3. Ρύζι

Το ντουλάπι στο σπίτι επιβάλλεται να έχει ρύζι γιατί το πολύ το μακαρόνι το βαριέται κι ο δρομέας!

4. Παστέλια

Εύκολο και απολαυστικό μεταπροπονητικό σνακ. Κουβαλιέται παντού και πάντα!

5. Ισοτονικά – energy drinks

Τα μπουκαλάκια της ντροπής. Πολλά μπουκαλάκια με αφύσικα χρώματα, στοιβαγμένα στο καλάθι και νιώθω το βλέμμα του από πίσω μου να τα περιεργάζεται. Τι ντροπή! Εποφεύγουμε όσο μπορούμε πάντως τα ενεργειακά.

6. Αποσμητικά

Ο νοών νοείτω! Για τις μασχάλες, για τα πόδια, για τα φρύδια και για ότι μπορεί κανείς να φανταστεί. Δεν μας αρέσει να βρωμάμε ρε φίλε…

7. Νιφάδες βρώμης

Βρώμη για το πρωινό του πρωταθλητή και για μετά από την προπόνηση.

8. Ταχίνι

Για τις βραδινές λιγούρες και όχι μόνο! Φυσικά και για το πρωί. Το ταχίνι με μέλι και ο χαλβάς αποτελούν εξαιρετική πηγή ενέργειας.

9. Γάλα αμυγδάλου ή Σόγιας

Γιατί θέλουμε να τρώμε δημητριακά, αλλά όχι με πολλά λιπαρά. Μας αρέσει το αμυγδάλου περισσότερο, η Σόγια έχει περισσότερες πρωτεΐνες. Περί ορέξεως…

10. Φυστικοβούτυρο

Δίνει δύναμη και αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για γρήγορο σνακ ενέργειας.

11. Γιαούρτι

Πρωτεΐνες και ασβέστιο. Καλύτερο από το γάλα, ότι πρέπει για μετά την προπόνηση σε συνδυασμό με δημητριακά και φρούτα.

Για να σε περάσουν για φυσιολογικό άνθρωπο παίρνεις για ξεκάρφωμα, ένα ξύδι, λίγο λάδι, φέτα, χαρτοπετσέτες, χαρτί υγείας. Δεν τα καταφέρεις αλλά εντάξει…

Πηγή: runnfun.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter