Πώς θα είναι ο καιρός τα Χριστούγεννα

Πώς θα είναι ο καιρός τα Χριστούγεννα

Παγερά και στα ορεινά χιονισμένα προβλέπονται να φετινά Χριστούγεννα.

Το Σάββατο, παραμονή Χριστουγέννων, στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις. Στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές αναμένονται κυρίως στην Κρήτη όπου στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικές χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα είναι σε μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά, ενώ παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Την ημέρα των Χριστουγέννων, ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος και από το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που στα βόρεια και ανατολικά θα είναι κατά τόπους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα είναι σε μικρή περαιτέρω άνοδο, ενώ παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.

Για τη Δευτέρα, επόμενη ημέρα των Χριστουγέννων, προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα ανατολικά και νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 Μποφόρ. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter