Πώς το ΕΣΡ αναγκάζει το (νέο) Epsilon TV να… αυτομαστιγωθεί

Πώς το ΕΣΡ αναγκάζει το (νέο) Epsilon TV να… αυτομαστιγωθεί

«Δύο σε ένα» είναι η τιμωρία που επέβαλλε το ΕΣΡ στο πρώην Extra και νυν Epsilon, με αφορμή τα γνωστά ρατσιστικά σχόλια του Τάκη Τσουκαλά για τον Θανάση Αντετοκούνμπο.

Εκτός από τη χρηματική ποινή των 15.000 που επέβαλλε το ΕΣΡ στο κανάλι, κρίνοντας, και από άλλα σχόλια του Τσουκαλά, ότι :

α) παραβίασε την νομική υποχρέωση περί ποιοτικής στάθμης προγράμματος,

β) προσέβαλε την αξία και την προσωπικότητα του αναφερόμενου ατόμου

γ) επέτρεψε την προβολή μειωτικών σχολίων και την χρήση εκφραστικών μέσων που μπορούν να ευνοήσουν τις δυσμενείς διακρίσεις στη βάση της φυλής,

το ΕΣΡ διέταξε και «προσωρινή αναστολή της μετάδοσης του προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού από 00.01 έως και 24.00 της 10ης Ιανουαρίου 2019».

Αυτό σημαίνει πως εκείνη την ημέρα το κανάλι δεν θα δείχνει πρόγραμμα αλλά μόνο μία κάρτα που θα αναφέρει τα εξής: «Στον τηλεοπτικό σταθμό AE CHANNEL έχει επιβληθεί η διοικητική κύρωση της προσωρινής αναστολής της μετάδοσης του τηλεοπτικού του προγράμματος με την 155/2018 Απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης».

Ακόμη και οι τηλεθεατές που δεν είχαν αντιληφθεί τι έχει συμβεί θα… έχουν την ευκαιρία να το μάθουν, καθώς το κανάλι επί μία ολόκληρη μέρα θα προβάλλει μόνο τη συγκεκριμένη κάρτα…

(Πηγή: e-tetradio.gr)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter