Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Ο... δαιμόνιος χρήστης

Πώς το Twitter… ανακάλυψε τη μυστική συνταγή των KFC

Η συνταγή με την οποία τα KFC πανάρουν το κοτόπουλο αποτελεί ένα από τα… επτασφράγιστα μυστικά του επιχειρηματικού χώρου.

Ή μάλλον αποτελούσε, μέχρι που ένας ιδιαίτερα παρατηρητικός χρήστης του Twitter έκανε έναν… αλγοριθμικό συνειρμό.

Ο χρήστης @edgette22 πρόσεξε ότι ο αμερικανικός κολοσσός ακολουθεί μόλις 11 άτομα, τα ονόματα των οποίων κάνουν έναν ιδιαίτερο συνδυασμό: Δηλαδή ακολουθεί τις Spice Girls (Spice σημαίνει και «μπαχαρικό» στα αγγλικά) και ακόμη έξι account που ονομάζονται «Herb», δηλαδή «βότανο» στα αγγλικά.

Και καθώς οι Spice Girls είναι πέντε, ο δαιμόνιος ρεπόρτερ του Twitter κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η μυστική συνταγή των KFC περιλαμβάνει πέντε μπαχαρικά κι έξι βότανα.

Ναι, δεν είναι πλήρες το ρεπορτάζ, γιατί και τα ονόματα των Spice Girls δεν ταιριάζουν και τόσο με τα μπαχαρικά, αλλά ας μην αφήσουμε τα στοιχεία να χαλάσουν μια ωραία τουιτερική ιστορία…

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.