Πυρ και μανία η οικογένεια του μηχανοδηγού: Εξώδικο στην Εξεταστική για να σταματήσει η σκύλευση του νεκρού από τη ΝΔ

Πυρ και μανία η οικογένεια του μηχανοδηγού: Εξώδικο στην Εξεταστική για να σταματήσει η σκύλευση του νεκρού από τη ΝΔ
Εργασίες στο σημείο της πολύνεκρης σύγκρουσης αμαξοστοιχιών στα Τέμπη από τα σωστικά συνεργεία για να ολοκληρωθεί η μεταφορά των βαγονιών, Κυριακή 5 Μαρτίου 2023. (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ/EUROKINISSI)

Εξώδικη διαμαρτυρία στην Εξεταστική για το έγκλημα των Τεμπών απέστειλε η οικογένεια του νεκρού μηχανοδηγού, τον οποίο η ΝΔ σκυλεύει εδώ και δυο μέρες στην Επιτροπή.

Μεταξύ άλλων, η σύζυγος και οι τρεις κόρες του μηχανοδηγού κατηγορούν τον εισηγητή της ΝΔ, Λάζαρο Τσαβδαρίδη, για παραβίαση του ιατρικού απορρήτου, καθώς υπονόησε ότι ο θανών δεν μπορούσε να βρίσκεται στη συγκεκριμένη θέση.

Επισημαίνουν δε ότι τόσο ο κ. Τσαβδαρίδης όσο και τα Μέσα που προετοίμασαν το έδαφος για αυτήν την στοχοποίηση, «”λησμόνησαν” να αναφέρουν δημοσίως ότι στα έγγραφα αυτά ο πατέρας και σύζυγος ημών, κρινόταν απολύτως ικανός».

«Από την πλευρά μας αντέξαμε τον πόνο που μας προκάλεσε ο άδικος θάνατος του συζύγου και πατέρα μας, θρηνήσαμε τον άνθρωπό μας. Πιστεύετε ότι δεν θα αντέξουμε και δεν θα απαντήσουμε στην πολιτική απρέπεια και ανηθικότητα κάποιων; Κάνετε λάθος» σημειώνουν κατά του εισηγητή της πλειοψηφίας και προσθέτουν:

«Η πολιτική και ηθική ανεπάρκεια κάποιων δεν μπορεί να καταργήσει το δικαίωμά μας να πενθήσουμε το δικό μας άνθρωπο. Ένα τους ζητάμε μόνο: Να σεβαστούν τη μνήμη του και να λένε αλήθειες».

«Διαμαρτυρόμαστε εντόνως για την άνω συμπεριφορά του ανωτέρω Βουλευτή και όσων συμμετείχαν στην παραβίαση του ιατρικού απορρήτου και κυρίως στην αλλοίωση του περιεχομένου των ιατρικών εγγράφων και τους καλούμε να παύσουν εφεξής κάθε αντίστοιχη μειωτική πράξη αναφορικά με τον θανόντα συγγενή μας, ιδίως δε, όταν τα λεγόμενά τους δεν συνοδεύονται από αντίστοιχα αποδεικτικά στοιχεία» καταλήγουν οι συγγενείς του θανόντα.

Το εξώδικο της οικογένειας του μηχανοδηγού

Διαβάστε επίσης: Φιάσκο για τη ΝΔ στην Εξεταστική για το έγκλημα των Τεμπών: «Άθλιος ο αντιπερισπασμός της πλειοψηφίας με τον νεκρό μηχανοδηγό»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter