«Πυρά» Ακρίτα κατά ΝΔ: «Να χαίρεστε το εγγεγραμμένο μέλος σας Χρήστο Σκαλούμπακα»

«Πυρά» Ακρίτα κατά ΝΔ: «Να χαίρεστε το εγγεγραμμένο μέλος σας Χρήστο Σκαλούμπακα»

«Καρφιά» εναντίον της ΝΔ, με αφορμή τον Χρήστο Σκαλούμπακα, γιο του βασανιστή της Μακρονήσου Παναγιώτη Σκαλούμπακα, εξαπολύει η Έλενα Ακρίτα μέσω Facebook.

«Εσείς στη ΝΔ να χαίρεστε το εγγεγραμμένο μέλος σας Χ. Σκαλούμπακα με παλαιά και νέα τουιτ παρόμοιου ύφους και ήθους.Έχει φωτογραφηθεί τόσο με την κομματική του ταυτότητα όσο και με τον Αδωνι της καρδιάς σας. Ωραίο μήνυμα περνάει προεκλογικά όχι; #ΝΔ», αναφέρει η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας.

Δείτε επίσης: Χρήστος Σκαλούμπακας – Ο γιος του αρχιβασανιστή της Μακρονήσου …υμνεί τον Μίκη: Λες και άκουγα τον πατέρα μου

Μάλιστα, συνοδεύει την ανάρτησή της με υβριστικά tweets που φέρεται να έχει αναρτήσει στο παρελθόν ο κ. Σκαλούμπακας ο οποίος παραμένει ιδιαίτερα ενεργός στα Social Media.

Τα επίμαχα tweets που επικαλείται είναι: «ότι δεν σας έκανε ο πατέρας μου το 47 – 48, θα σας κάνω εγώ ανθελληνικά καθίκια» και ένα ακόμα με ξεκάθαρα υβριστικό περιεχόμενο.

Υπενθυμίζεται πως οι δυο τους έχουν έρθει σε ευθεία αντιπαράθεση με αφορμή αλλεπάλληλα υβριστικά σχόλια του Σκαλούμπακα στα Social Media που είχαν οδηγήσει την Ακρίτα να καταθέσει αγωγή. Εν τέλει, ζήτησε δημόσια συγγνώμη…

Δείτε επίσης: Δημόσια συγγνώμη από την Έλενα Ακρίτα ζητά ο Χρήστος Σκαλούμπακας

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter