Πυρά αντιπολίτευσης κατά Γεωργιάδη για την προεκλογική περιοδεία υπό εργοδοτική επίβλεψη

Πυρά αντιπολίτευσης κατά Γεωργιάδη για την προεκλογική περιοδεία υπό εργοδοτική επίβλεψη

Στο στόχαστρο των κομμάτων της αντιπολίτευσης βρέθηκε ο Αδωνης Γεωργιάδης για τη στάση του κατά την επίσκεψη στα γραφεία ιδιωτικής εταιρείας με την εργοδοσία ενώπιόν του να τρομοκρατεί και να εκβιάζει τους εργαζόμενους για το τι θα ψηφίσουν.

Σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ τονίζει σχετικά:

Από τη μια οι υπουργοί της ΝΔ, όπως ο Γεωργιάδης, που κάνουν προεκλογικό αγώνα με την επίβλεψη της εργοδοσίας, που ανοιχτά τρομοκρατεί και εκβιάζει τους εργαζόμενους, και από την άλλη οι βουλευτές του ΚΚΕ που πρωτοστατούν στους χώρους δουλειάς για να σπάσει η εργοδοτική τρομοκρατία και οι εργαζόμενοι να ιεραρχήσουν τις δικές τους ανάγκες και όχι τα συμφέροντα των “αφεντικών”.

Τελικά, το σύνθημα του ΚΚΕ: “Μόνοι τους και Όλοι μας” επιβεβαιώνεται καθημερινά, αυτοί μόνοι τους με την εργοδοσία και εμείς όλοι μας για τις δικές μας ανάγκες. Γι’ αυτό στις εκλογές χρειάζεται να είναι όσο πιο δυνατό γίνεται το ΚΚΕ, για να τρομοκρατήσουμε τους τρομοκράτες

Σχόλιο ΜέΡΑ25

Σε αντίστοιχο σχόλιό ο Μιχάλης Κριθαρίδης σημείωσε με ανάρτησή του στο twitter:

Το ότι ένας εργοδότης δεν διστάζει να απειλεί και να τρομοκρατεί τους εργαζόμενους, ενώπιον ενός Υπουργού της Κυβέρνησης, δείχνει όλη την κατάντια της μνημονιακής απορρύθμισης της εργασίας και την εκτίναξη της εργοδοτικής αυθαιρεσίας. Δεν είναι “χιούμορ” κε Υπουργέ, είναι ντροπή.

https://twitter.com/m_kritharidis25/status/1652239492688822274?t=cTIZ00f6JN9wSj7ighg0GQ&s=19

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter