Πυρά Αντώναρου κατά Σαμαρά με σκληρούς χαρακτηρισμούς

Πυρά Αντώναρου κατά Σαμαρά με σκληρούς χαρακτηρισμούς

Επίθεση ενάντια στον Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος «φωτογράφισε» τον Αντώνη Σαμαρά γράφοντας πως εγώ «δεν έβγαινα και έμπαινα. Δεν έριξα κυβερνήσεις. Δεν έφτιαξα δικό μου κόμμα. Δεν φιλούσα κατ…ες ποδιές για να γυρίσω».

Επίσης έκανε λόγο και για απειλές τις οποίες δέχεται, τις οποίες ωστόσο και αγνοεί: «Αγνοώ και απειλές και υπαινιγμούς σε βάρος μου».

Συγκεκριμένα γράφει:

«Αγνοώ και απειλές και υπαινιγμούς σε βάρος μου που διοχετεύουν από τα γνωστά τους όργανα όσοι σπαταλούσαν πολύτιμο χρόνο…προβαίνοντας σε παρανομίες

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει ο Ευάγγελος Αντώναρος:

«Κοίτα φόρα που έχουν πάρει οι “υπερπατριώτες” κι οι μουσαφιραίοι.

Πιστεύουν φαίνεται πως (ξανα)ήρθε η ώρα τους κι είναι…έτοιμοι για ρεβάνς.

Ξεχνώντας βέβαια πως με τέτοια μυαλά οδήγησαν την κεντροδεξιά το 2012 στον ιστορικό της πάτο με 18,85%.

Αν αφεθούν να το πάνε έτσι το 33,47 της ηττας του 2009 θα εξακολουθήσει να είναι άπιαστο όνειρο…Κι ας το λοιδωρούσαν τότε…Ναι οι ίδιοι που κατακρημνισαν την παράταξη στα τάρταρα κι εχουν τώρα το απύθμενο θράσος να μιλάνε.

Ας προσπσθήσουν λοιπόν…

Και βλέπουμε!

ΥΓ. Και υπενθυμίζω. Όλοι εμείς (και δεν ειμαστε λίγοι) λεμε και στους απο δω και στους απο κει: Η πατρίδα δεν παιζεται στα ζάρια. Ουτε θυσιαζεται για ψηφαλάκια κι αρχηγίες.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter