«Πυρά» από το Τελ Αβίβ και κατά της Γκρέτα Τούνμπεργκ γιατί… τόλμησε να δηλώσει αλληλέγγυα στον Παλαιστινιακό λαό

«Πυρά» από το Τελ Αβίβ και κατά της Γκρέτα Τούνμπεργκ γιατί… τόλμησε να δηλώσει αλληλέγγυα στον Παλαιστινιακό λαό

Ολομέτωπη επίθεση στη νεαρή ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ εξαπέλυσε (διαδικτυακά) το Τελ Αβίβ, και συγκεκριμένα εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού, γιατί… εξέφρασε την αλληλεγγύη της στον παλαιστινιακό λαό στη βομβαρδισμένη Γάζα.

Συγκεκριμένα ένα έκανε ένα ποστ στο Twitter και στο Instagram εκφράζοντας τη στήριξή της στον δοκιμαζόμενο παλαιστινιακό λαό.

Έγραψε συγκεκριμένα: «Εβδομάδα 270. Σήμερα απεργούμε σε ένδειξη αλληλεγγύης με την Παλαιστίνη και τη Γάζα. Ο κόσμος πρέπει να μιλήσει και να ζητήσει άμεση κατάπαυση του πυρός, δικαιοσύνη και ελευθερία για τους Παλαιστίνιους και όλους τους αμάχους που πλήττονται».

Ωστόσο, στο ποστ στο Instagram έκανε επισήμανση (Mention) και κάποιους άλλους λογαριασμούς εκ των οποίων και ο «Palestine Speaks» ο οποίος σε ανάρτησή του κάνει λόγο για «γενοκτονία στη Γάζα»:

 

 

Ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού, Arye Sharuz Shalicar, μιλώντας στο Politico, σχολίασε:  «Όποιος ταυτίζεται με την Γκρέτα με οποιονδήποτε τρόπο στο μέλλον, κατά την άποψή μου, είναι υποστηρικτής του τρόμου».

Και πρόσθεσε: «Επειδή αυτό που κάνει η Γκρέτα, ότι τώρα δείχνει αλληλεγγύη στη Γάζα, ενώ δεν λέει λέξη για τις σφαγές Ισραηλινών, δείχνει ότι στην πραγματικότητα δεν είναι υπέρ των Παλαιστινίων».

Δείτε την ανάρτηση της ισραηλινής κυβέρνησης, που ειρωνεύεται τη Γκρέτα Τούνμπεργκ ότι οι ρουκέτες της Χαμάς δεν είναι περιβαλλοντικά φιλικές

Ταυτόχρονα, όπως είπε, συμπεριφέρεται σαν να μην υπάρχει ο τρόμος των Παλαιστίνιων ή της Χαμάς και της Ισλαμικής Τζιχάντ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter