«Πυρά» Αχτσιόγλου κατά κυβέρνησης για οικονομία: «Επαναλαμβάνει συνταγές από τα παλιά» (Photos)

«Πυρά» Αχτσιόγλου κατά κυβέρνησης για οικονομία: «Επαναλαμβάνει συνταγές από τα παλιά» (Photos)

Μαζική ήταν η χθεσινή ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, που πραγματοποιήθηκε στο Θεατράκι της Λίμνης, στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, με ομιλητές την Έφη Αχτσιόγλου, τομεάρχη Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και τον βουλευτή Λασιθίου, Μανόλη Θραψανιώτη.

Στη συζήτηση με τους πολίτες η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «προκύπτει πλέον ξεκάθαρα πως η στάση της κυβέρνησης στην οικονομική κρίση δεν είναι τυχαία, πρόκειται για σαφή στρατηγική επιλογή. Επαναλαμβάνει τις συνταγές από τα παλιά: Για την πορεία της οικονομίας φταίνε οι μικρές επιχειρήσεις που δεν είναι βιώσιμες. Για την κατάσταση στην αγορά εργασίας φταίνε οι εργαζόμενοι που δεν είναι ευέλικτοι και οι κανόνες προστασίας τους που είναι εμπόδια. Η κοινωνική δυσφορία αντιμετωπίζεται στην καλύτερη περίπτωση με απαξίωση, στη χειρότερη με ακραίο αυταρχισμό».

Η κ. Αχτσιόγλου σημείωσε ότι «χρειάζεται άμεσα αλλαγή στρατηγικής κατεύθυνσης». Παρουσιάζοντας τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι είναι «ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες», προσθέτοντας πως «το βασικό είναι να υπάρξει μια άλλη πολιτική, που θα στηρίζει τις θέσεις, τις σχέσεις εργασίας και τους μισθούς των εργαζομένων, καθώς και τις επιχειρήσεις με άμεση, μη επιστρεπτέα ενίσχυση. Αν αυτή η πολιτική εφαρμοστεί, μπορούμε έστω και οικοδομήσουμε μια διαφορετική κατάσταση στην αγορά. Να αποφύγουμε τα λουκέτα στις επιχειρήσεις και τη φτωχοποίηση των οικογενειών».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter