«Πυρά» Φώφης Γεννηματά για έξωθεν παρεμβάσεις στα εσωκομματικά του ΚΙΝΑΛ

«Πυρά» Φώφης Γεννηματά για έξωθεν παρεμβάσεις στα εσωκομματικά του ΚΙΝΑΛ

Σε τριπλή επίθεση για έξωθεν παρεμβάσεις στις εσωκομματικές διαδικασίες της Χαριλάου Τρικούπη προχώρησε, αν και με χρονική καθυστέρηση, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

Επέλεξε μάλιστα την τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε με στελέχη της Α΄Αθήνας την Παρασκευή (4.6.2021) για να καταγγείλει αφ΄ενός δημοσκοπήσεις «κατά παραγγελία» και αφ΄ετέρου παρεμβάσεις άλλων κομμάτων με στόχευση το Κίνημα Αλλαγής.

Ουσιαστικά χωρίς να κατονομάζει, δείχνει εταιρεία δημοσκοπήσεων για τον τρόπο που έκανε έρευνα κοινής γνώμης για την εσωκομματική μάχη στη Χαριλάου Τρικούπη (εμφανίζοντας σαν πλειοψηφικό ρεύμα στο ΚΙΝΑΛ το αίτημα για αλλαγή ηγεσίας και πρωτιά για την υποψηφιότητα Λοβέρδου), όσους παρήγγειλαν τη δημοσκόπηση αλλά και σε άλλο επίπεδο τον ΣΥΡΙΖΑ, και ιδιαίτερα τον πρόεδρό του Αλέξη Τσίπρα για πρόσφατες αναφορές του σχετικά με το συνέδριο του ΚΙΝΑΛ.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, κατά την κομματική τηλεδιάσκεψη, έκανε την εξής δήλωση: «Αποκρούουμε τις παρεμβάσεις στο κόμμα μας, είτε πρόκειται για δημοσκοπήσεις κατά παραγγελία, είτε για απαράδεκτη επέμβαση στα εσωτερικά μας από άλλα κόμματα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter