«Πυρά» Ηλιόπουλου κατά Πέτσα: Και εφησυχασμένοι και προτελευταίοι

«Πυρά» Ηλιόπουλου κατά Πέτσα: Και εφησυχασμένοι και προτελευταίοι

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος σχολίασε την απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, αναφορικά με τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα και τα στοιχεία που παρέθεσε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τον ΟΟΣΑ για τις δαπάνες στην υγεία.

Νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του είχε επισημάνει, επικαλούμενος τα στοιχεία του Οργανισμού, ότι εν μέσω πανδημίας η Ελλάδα βρίσκεται στην προτελευταία θέση μεταξύ των κρατών της Ευρώπης όσον αφορά τις δαπάνες για την υγεία.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος απάντησε τα εξής στον Στέλιο Πέτσα:

Θα ήταν πιο ασφαλές για τον κ. Πέτσα να απαντήσει και σήμερα, όπως αποπειράθηκε εχθές που μας είπε ότι η φωτογραφία από την Πεύκη Ηλείας προέρχεται από τοπικό πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ας απαντούσε και σήμερα ότι ο Ο.Ο.Σ.Α είναι όργανο του ΣΥΡΙΖΑ.

Θα ήταν πιο δύσκολο να τον διαψεύσει ο κ. Γκουρία.

Όσο όμως και να προσπαθεί η αλήθεια πια δε κρύβεται.

Η κυβέρνηση της ΝΔ έφερε τη χώρα μας στη προτελευταία θέση της ΕΕ σε δαπάνες για την υγεία μετά την έναρξη της πανδημίας.

Και εφησυχασμένοι και προτελευταίοι.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε σχολιάσει τα εξής:  «Ο κ. Τσίπρας έχει ταυτιστεί με τα ψέματα, τα Fake News και την επιπολαιότητα» δηλώνει ο Στέλιος Πέτσας. Όπως τονίζει, στην αμέσως επόμενη σελίδα της Έκθεσης (σελίδα 45) γράφεται ότι τα στοιχεία για την Ελλάδα αφορούν τις σχετικές δαπάνες μέχρι τις 29 Απριλίου, όταν για τις περισσότερες χώρες τα στοιχεία είναι πολύ πιο πρόσφατα (στην Έκθεση αναφέρονται οι σχετικές ανά χώρα ημερομηνίες). Από τον Απρίλιο, όταν βγαίναμε από την πρώτη φάση της πανδημίας, έως τώρα λοιπόν οι πρόσθετες δαπάνες για την Υγεία στην Ελλάδα προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πανδημία έφτασαν στα 786 εκατομμύρια ευρώ. Αυτά βέβαια είναι ψιλά γράμματα για τον κ. Τσίπρα. Διαστρεβλώνει χαιρέκακα και σπεκουλάρει ασύστολα στην καταστροφή θεωρώντας ότι μπορεί έτσι να διασωθεί πολιτικά. Μάταιος κόπος. Τέτοιος ήταν, ίδιος μένει»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter