«Πυρά» Καστανίδη κατά Φλωρίδη – ΝΔ και «βέλη» προς Ανδρουλάκη – ΠΑΣΟΚ

«Πυρά» Καστανίδη κατά Φλωρίδη – ΝΔ και «βέλη» προς Ανδρουλάκη – ΠΑΣΟΚ

Αιχμηρή τοποθέτηση με πολιτικά βέλη προς τη ΝΔ για το ακαταδίωκτο των τραπεζιτών αλλά και δηκτική αναφορά για τη στάση της ηγεσίας της Χαριλάου Τρικούπη έκανε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και πρώην βουλευτής Χάρης Καστανίδης. Επεφύλαξε διπλή αρνητική κρίση.

Από τη μια επιτίμησε τον υπουργό Δικαιοσύνης της ΝΔ Γιώργο Φλωρίδη, πάλαι ποτέ στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, για την άγνοιά του σχετικά με τη διάταξη της ΝΔ στον ποινικό κώδικα, η οποία κατοχύρωσε το ακαταδίωκτο των τραπεζιτών.

Από την άλλη, άφησε αιχμές προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη γιατί δεν είχε πάρει θέση για το ζήτημα- ώρες μετά το σάλο για τη διαφοροποίηση Φλωρίδη σχετικά με τη δίωξη τραπεζικών στελεχών μόνο κατ’ έγκληση για απιστία, η Χαριλάου Τρικούπη δεν είχε βγάλει καν ανακοίνωση/σχόλιο.

Ηταν ηχηρή η δημόσια παρέμβαση του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Χάρη Καστανίδη, επί σειρά ετών βουλευτή, ο οποίος δεν μετέχει στη νέα βουλή, γιατί ο Νίκος Ανδρουλάκης κράτησε την βουλευτική έδρα της Α΄Θεσσαλονίκης.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 8 Ιουλίου 2023 ο Χάρης Καστανίδης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:

«Ο Φλωρίδης δικαίως ισχυρίζεται ότι δεν είναι δυνατό τραπεζικά στελέχη να διώκονται μόνο κατ’ έγκληση για απιστία (ουσία έχουν ακαταδίωκτο. Αγνοούσε, βεβαίως, ότι αυτή είναι διάταξη Τσιάρα-ΝΔ. Δικαιώνει τη μάχη που έδωσα τότε. Δυο λέξεις πρέπει να πουν το ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρουλάκης»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter