Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
«Θεραπαινίδα πολιτικών σκοπιμοτήτων»

Πυρά κατά της Δικαιοσύνης και από Παπανδρέου: «Είναι συνένοχος στη στατιστική απάτη του Καραμανλή»

Πυρά κατά της Δικαιοσύνης εξαπέλυσε το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών μέσω Twitter, αποκαλώντας την τρίτη εξουσία συνένοχη στην στατιστική απάτη του Καραμανλή.

«Η Δικαιοσύνη, θεραπαινίδα πολιτικών σκοπιμοτήτων, συνένοχος στη στατιστική απάτη του Καραμανλή. Χωρίς προσχήματα, χωρίς ντροπή» σχολίασε μέσω Twitter το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών για την αναίρεση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου επί του απαλλακτικού βουλεύματος για τον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου, σχετικά με τις καταγγελίες για τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος του 2009.

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης καλούσε την κυβέρνηση με επικριτικό τρόπο να σταματήσει τις επιθέσεις κατά της Δικαιοσύνης, θεωρώντας πως εγείρεται θέμα ανεξαρτησίας του θεσμού. Έκανε λόγο δε, για απόπειρα άλωσης των θεσμών και μετατροπή της δικαστικής εξουσίας σε υποχείριο των σχεδίων της πλειοψηφίας.

Πλέον, η κ. Γεννηματά θα κληθεί να απαντήσει για τα επικριτικά σχόλια του κομματικού ετέρου της, αφού ως γνωστόν ο Γιώργος Παπανδρέου συνυπάρχει πολιτικά με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ εδώ και αρκετό διάστημα υπό την σκέπη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.