Πυρά κατά της Δικαιοσύνης και από Παπανδρέου: «Είναι συνένοχος στη στατιστική απάτη του Καραμανλή»

Πυρά κατά της Δικαιοσύνης και από Παπανδρέου: «Είναι συνένοχος στη στατιστική απάτη του Καραμανλή»

Πυρά κατά της Δικαιοσύνης εξαπέλυσε το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών μέσω Twitter, αποκαλώντας την τρίτη εξουσία συνένοχη στην στατιστική απάτη του Καραμανλή.

«Η Δικαιοσύνη, θεραπαινίδα πολιτικών σκοπιμοτήτων, συνένοχος στη στατιστική απάτη του Καραμανλή. Χωρίς προσχήματα, χωρίς ντροπή» σχολίασε μέσω Twitter το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών για την αναίρεση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου επί του απαλλακτικού βουλεύματος για τον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου, σχετικά με τις καταγγελίες για τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος του 2009.

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης καλούσε την κυβέρνηση με επικριτικό τρόπο να σταματήσει τις επιθέσεις κατά της Δικαιοσύνης, θεωρώντας πως εγείρεται θέμα ανεξαρτησίας του θεσμού. Έκανε λόγο δε, για απόπειρα άλωσης των θεσμών και μετατροπή της δικαστικής εξουσίας σε υποχείριο των σχεδίων της πλειοψηφίας.

Πλέον, η κ. Γεννηματά θα κληθεί να απαντήσει για τα επικριτικά σχόλια του κομματικού ετέρου της, αφού ως γνωστόν ο Γιώργος Παπανδρέου συνυπάρχει πολιτικά με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ εδώ και αρκετό διάστημα υπό την σκέπη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter