«Πυρά» Κύρτσου κατά Μητσοτάκη για υποκλοπές: Μίγμα εκφασισμού και εκτσογλανισμού η πολιτική του

«Πυρά» Κύρτσου κατά Μητσοτάκη για υποκλοπές: Μίγμα εκφασισμού και εκτσογλανισμού η πολιτική του

Σφοδρή είναι η επίθεση που εξαπολύει ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη και προσωπικά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών και το πρωτοφανές «γαλάζιο» μπλόκο στην ενημέρωση της Βουλής από τον επικεφαλής της ΑΔΑΕ, Χρήστο Ράμμο. Προανήγγειλε μάλιστα την ανάληψη πρωτοβουλιών για την κάλυψη του θεσμικού κενού που δημιουργεί η άρνηση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής να δεχθεί τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ.

«Θα αναλάβω πρωτοβουλία για να καλύψουν το θεσμικό κενό που δημιουργεί η άρνηση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής να δεχθεί τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ Ράμμο, οι επιτροπές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» γράφει ο  Γιώργος Κύρτσος σε ανάρτησή του στο Twitter.

«Με τον Μητσοτάκη τέλειωσε το παραμύθι των «αστών» που μάχονται επικίνδυνους λαϊκιστές» επισημαίνει σε άλλη ανάρτησή του ο ίδιος, ενώ δεν διστάζει σχολιάζοντας τους χειρισμούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο ζήτημα των υποκλοπών να κάνει λόγο για «μίγμα εκφασισμού και εκτσογλανισμού».

Ακολουθούν οι αναρτήσεις του Γιώργου Κύρτσου:

Διαβάστε επίσης:

Κύρτσος: Οι αποκαλύψεις δείχνουν πώς εξυπηρετούνται αυτοί που φτιάχνουν τη δημόσια εικόνα Μητσοτάκη

Κύρτσος: Μάταια προσπαθούν να πείσουν στο Μαξίμου για… σχέσεις εμπιστοσύνης Μητσοτάκη – Φλώρου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter