«Πυρά» Παπανικολάου κατά Γκάγκα για περίεργη εγκύκλιο σχετικά με τις λίστες αναμονής των χειρουργείων

«Πυρά» Παπανικολάου κατά Γκάγκα για περίεργη εγκύκλιο σχετικά με τις λίστες αναμονής των χειρουργείων
Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο γενικός γραμματέας της ΟΕΝΓΕ, Παναγιώτης Γ. Παπανικολάου, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Συγκεκριμένα ο κ. Παπανικολάου φέρνει στο φως της δημοσιότητας εγκύκλιο της Μίνας Γκάγκα, με την οποία ζητά να επανεξεταστούν όλα τα περιστατικά που περιλαμβάνονται στις λίστες των νοσοκομείων για χειρουργείο, με σκοπό  όπως αναφέρει «να επικαιροποιηθεί εάν παραμένει η ανάγκη για χειρουργείο των ασθενών».

«Μαθαίνουμε σήμερα πως η @MinaGagaP είχε την απαίτηση να επανεξετάσουμε μέσα στις γιορτές Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά-Φώτα ΟΛΟΥΣ τους χιλιάδες ασθενείς της λίστας αναμονής προς χειρουργική επέμβαση αλλιώς θεωρείται πως ΔΕΝ είναι πια στην λίστα. Μπράβο κυρία υπουργέ, problem solved», σχολιάζει στην ανάρτηση του ο ο γενικός γραμματέας της ΟΕΝΓΕ, Παναγιώτης Γ. Παπανικολάου.

Σημειώνεται εγκύκλιος, που απευθύνεται προς τους διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών, έχει ημερομηνία έκδοσης 19 Δεκεμβρίου 2022 και τελική ημερομηνία αποστολής των επικαιροποιημένων λιστών την 9η Ιανουαρίου 2023.

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός ΟΕΝΓΕ για το νομοσχέδιο που έχει στα «σκαριά» η κυβέρνηση για τη δευτεροβάθμια περίθαλψη

ΟΕΝΓΕ: Καταγγέλλει τη δίωξη της προέδρου για παράβαση του νόμου περιορισμού των διαδηλώσεων

Παπανικολάου για Παίδων και Νοσοκομείο Νίκαιας: Στοχευμένη η αποσάθρωση του ΕΣΎ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter