«Πυρά» ΠΑΣΟΚ κατά Οικονόμου: Η παρέα του κ. Μητσοτάκη άριστη σε αλαζονεία και θρασυδειλία

«Πυρά» ΠΑΣΟΚ κατά Οικονόμου: Η παρέα του κ. Μητσοτάκη άριστη σε αλαζονεία και θρασυδειλία

Σφοδρή ήταν η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ στις δικαιολογίες του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου αναφορικά με τα υβριστικά συνθήματα που ξεστόμισε ο τελευταίος σε καφετέρια της Λαμίας, με τον εκπρόσωπο Τύπου της Χαριλάου Τρικούπη να κάνει λόγο για αλαζονεία και θρασυδειλία.

«Ο κ. Οικονόμου δεν είναι μόνο βουλευτής Φθιώτιδας αλλά και κυβερνητικός εκπρόσωπος», τονίζει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του ο κ. Μάντζος για να συμπληρώσει τα παρακάτω: «Το στόμα που έβριζε το ΠΑΣΟΚ, είναι το στόμα της κυβέρνησης. Μετά το πασχαλινό γλέντι, μήπως έχει κάτι να πει για όλα αυτά ο κ. Πρωθυπουργός;».

«Η αλήθεια υπάρχει μόνο όταν τους βολεύει. Γι’ αυτό ζητούμε στις 21 Μαΐου να καταδικαστούν αυτές οι νοοτροπίες και όλοι οι εκφραστές τους» καταλήγει ο κ. Μάντζος.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του Δημήτρη Μάντζου:
Μια οφειλόμενη απάντηση στις αθλιότητες του κ. Οικονόμου, που -αντί για μια συγγνώμη- δεν δίστασε να μιλήσει για δήθεν συκοφαντία: Ο κ. Οικονόμου δεν είναι μόνο βουλευτής Φθιώτιδας αλλά και κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Το στόμα που έβριζε το ΠΑΣΟΚ είναι το στόμα της κυβέρνησης. Άραγε, μετά το Πασχαλινό γλέντι, μήπως έχει κάτι να πει για όλα αυτά ο κ. Πρωθυπουργός;
Είναι πλέον εμφανές πως αν σε κάτι αριστεύει η παρέα του κ. Μητσοτάκη είναι στην αλαζονεία και τη θρασυδειλία. Η αλήθεια υπάρχει μόνο όταν τους βολεύει.  Γι’ αυτό ζητούμε, στις 21 Μαΐου, να καταδικασθούν αυτές οι νοοτροπίες και όλοι οι εκφραστές τους.
ΥΓ: Επειδή η συκοφαντία προϋποθέτει ψέμα, περιμένουμε από τον κ. Οικονόμου να μας υποδείξει πού είπαμε ψέματα. Ας ξαναδεί το βίντεο -είναι αδιάψευστος μάρτυρας.

Διαβάστε επίσης:

Οικονόμου: Κουνάει και το δάχτυλο για τα υβριστικά συνθήματα κατά του ΠΑΣΟΚ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter