«Πυρά» Πολάκη: Η πραγματικότητα είναι πολύ σκληρή για να χωρέσει στο φτιασίδωμα των πετσοταϊσμένων ΜΜΕ

«Πυρά» Πολάκη: Η πραγματικότητα είναι πολύ σκληρή για να χωρέσει στο φτιασίδωμα των πετσοταϊσμένων ΜΜΕ

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας εξαπέλυσε βέλη κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη με αφορμή την επικείμενη ανακοίνωση του νέου lockdown από τον πρωθυπουργό.

Ο Παύλος Πολάκης τονίζει στη νέα του ανάρτηση ότι «η προετοιμασία από τα ΜΜΕ είναι η απόλυτη παραδοχή της πλήρους αποτυχίας της διαχείρισης της πανδημίας» από την κυβέρνηση, σημειώνοντας ότι: «Η πραγματικότητα είναι πολύ σκληρή για να χωρέσει στο φτιασίδωμα των πετσοταισμενων ΜΜΕ σας».

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας έστειλε μήνυμα για κουράγιο και δύναμη σε όλο το υγειονομικό και ιατρικό προσωπικό των νοσοκομείων τονίζοντας ότι: «Θα είμαστε εδώ για ό,τι χρειαστεί».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Η «προετοιμασία» από τα ΜΜΕ και η ανακοίνωση αύριο ,όπως φαίνεται, από το Μητσοτακη -Μωϋσή παρέα με τον Τσιοδρα το λοιμωξιολογο-συγκοινωνιολόγο ,του νέου ΛΟΚ -ΝΤΑΟΥΝ ,είναι η απόλυτη παραδοχή της ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ της διαχείρισης της πανδημιας .

ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΤΗ!!

Ούτε θέλατε ούτε μπορούσατε να τα κάνετε γιατί η «αριστεία» σας είναι από τα LIDL των κολεγίων, τώρα τρεχάτε ποδαράκια μου και η κοινωνία θα το πληρώσει ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ!!

Η πραγματικότητα είναι πολύ σκληρή για να χωρέσει στο φτιασίδωμα των πετσοταισμενων ΜΜΕ σας!!

Συνάδελφοι στα νοσοκομεία: ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ!!

Θα είμαστε εδώ για ο,τι χρειαστεί!!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter