«Πυρά» Πολάκη κατά Μητσοτάκη: «Αυτή την αγυρτεία που έκανε στη Βουλή δε μπορώ να τη χωνέψω»

«Πυρά» Πολάκη κατά Μητσοτάκη: «Αυτή την αγυρτεία που έκανε στη Βουλή δε μπορώ να τη χωνέψω»

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, προχώρησε σε δριμεία επίθεση κατά του πρωθυπουργού με αφορμή τη δήλωση που είχε κάνει προ ημερών στη Βουλή, σημειώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν είχε προσθέσει καμία κλίνη ΜΕΘ».

Ο Παύλος Πολάκης σημειώνει πως «επειδή εγώ δεν ήμουν και δεν θα γίνω της μετριοπάθειας», απαντώντας στη συνέχεια στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την προ ημερών δήλωσή του.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

-Επειδή αυτή την αγυρτεία που έκανε ο Μητσοτάκης πριν κάποιες μέρες στη Βουλή στη συζήτηση για τον πτωχευτικό, που τόλμησε να πει απευθυνόμενος προς τον ΣΥΡΙΖΑ πως «δεν προσθέσατε καμία κλίνη ΜΕΘ κύριοι»,δεν μπορώ να τη χωνέψω…..

-Επειδή εγώ ποτέ δεν ήμουν και δεν θα γίνω της «μετριοπάθειας κλπ κλπ»….

ΠΕΣΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ,(που σήμερα την έκανες σαν το λαγό απ τη Βουλή ) που θα νοσηλεύονταν ΣΗΜΕΡΑ αυτοί οι συνάνθρωποι μας διασωληνωμενοι λόγω λοιμωξης COVID-19 ,στην Χαλκιδική και στην Πιερία ,(φωτό 1-2) αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ειχε δημιουργήσει ,στελεχώσει και λειτουργήσει τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας στα δυο αυτά νοσοκομεία ;;;;;;

Πες μας εσύ αρχιψευτη Μητσοτακη αν πρόσθεσες έστω μισό κρεββάτι ΜΕΘ σε αυτά τα νοσοκομεία γιατί εγώ βλέπω να υπάρχουν αυτά που εγκαινιάσαμε εμείς!!!!

(Οι πρώτες δυο φωτό είναι από σημερινό ρεπορτάζ για την πληρότητα ΜΕΘ με πάσχοντες από κορωναϊό στη Βόρεια Ελλάδα ,οι άλλες δυο από τα εγκαίνια των ΜΕΘ στον Πολύγυρο και στην Κατερίνη επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter