Πυρά Πολάκη μετά τις νέες αποκαλύψεις για Novartis: «Οι πληρωμένοι παπαγάλοι… έχουν χάσει την μπάλα»

Πυρά Πολάκη μετά τις νέες αποκαλύψεις για Novartis: «Οι πληρωμένοι παπαγάλοι… έχουν χάσει την μπάλα»

Τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση Novartis σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, με αφορμή τις αποκαλύψεις της «Καθημερινής» και το έγγραφο της Εισαγγελέα Τουλουπάκη που διέρρευσε, εξαπολύοντας επίθεση στα μέσα ενημέρωσης εκείνα που κάποτε μιλούσαν για «σκευωρία».

Με ανάρτησή του στο facebook, ο Παύλος Πολάκης αναφέρει πως υπάρχει νέα τροπή στην υπόθεση και οι εξελίξεις θα ειναι καταιγιστικές.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτησή του

ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΗΣ Καθημερινής ,του I-efimerida κλπ κλπ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ και δεν ξέρουν τι να κανουν και τι να γράψουν μετα απο αυτο το έγγραφο της Τουλουπακη που διέρρευσε στην Καθημερινή!!!

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΑ ΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ!! Μόνο που η νέα τροπή ειναι η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της θεωρίας σας για “”σκευωρία”!!!

Αν οι προστατευόμενοι μάρτυρες που κατέθεσαν εδώ (που ο Σαμαράς ,αδωνις ,Λοβερδος,αβραμοπουλος λένε πως ήταν στημένοι για να τους ενοχοποιήσουν με σκευωρία που εξυφάνθηκε απο το συριζα και το Παπαγγελόπουλο) ,αν λοιπόν ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ειναι αυτοί που ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ,ένα και δυο χρονια ΠΡΙΝ και το FBI τους θεώρησε αξιόπιστους και τους εχει σε καθεστώς προστασίας εκει ,ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΜΙΛΑΜΕ;;;;;;;;;;;;;

Οι εξελίξεις θα ειναι καταιγιστικές πλέον και βέβαια αυτούς που κατέκλεψαν τον ελληνικό λαό ,θα ΠΑΡΕΙ Η ΜΠΟΡΑ…,

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter