Πολάκης για Μητσοτάκη: «Θα φύγεις με ΚΡΟΤΟ και θα γλεντάει όλη η κοινωνία»

Πολάκης για Μητσοτάκη: «Θα φύγεις με ΚΡΟΤΟ και θα γλεντάει όλη η κοινωνία»

Πυρά και σφοδρή κριτική άσκησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή την έκτακτη ανακοίνωση του κατώτατου μισθού, ο Παύλος Πολάκης.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός με έναν τόνο αυτοαναφορικότητας ανακοίνωσε τις αποφάσεις για την αύξηση του κατώτατου μισθού, προσβλέποντας να λάβει και το όποιο επικοινωνιακό όφελος. Η νέα αύξηση που ανακοίνωσε φτάνει μόλις και μετά βίας τα 50 ευρώ μεικτά μηνιαίως και αφορά φυσικά μόνο τους πιο χαμηλόμισθους ενώ μεταφράζεται σε λίγο περισσότερα από 1,5 ευρώ αύξηση στο ημερομίσθιο.

Τόσο το γεγονός όσο και το ύφος της ανακοίνωσης εξόργισε τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος στην ανάρτησή του αφού καταμέτρησε τα κυβερνητικά λάθη καταλήγει στην εξής εκτίμηση: «Θα φύγεις ,θα φύγεις με ΚΡΟΤΟ και θα γλεντάει όλη η κοινωνία.Αυτά που φάγατε θα τα ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ και συ και το σύστημα που σε στηρίζει μαζί με τους «λαδωμένα» ΜΜΕ!

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Αύξησε τα είδη διατροφής 20% ,τριπλασίασε τους λογαριασμούς της ΔΕΗ ,πήγε τη βενζίνη 2.20 ευρώ ,κοροϊδεύει τρία χρόνια πως θα αυξήσει το βασικό μισθό και τώρα:
-που ΑΠΕΤΥΧΕ στην πανδημία, στις πυρκαγιές στις θεομηνίες ,στην ανάπτυξη
-που κατρακυλάει στις δημοσκοπήσεις
-που έφαγε 7 δις σε απευθειας αναθεσεις σε κολλητούς,πούλησε τη ΔΕΗ και την επικουρική στα funds
-που διόρισε το όποιο άσχετο αποτυχημένο γαλαζιο παιδί και γεροντάκι σε κρατικές θεσεις με παχυλούς μισθούς ..
ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ δίνει ένα ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ στο βασικό μισθό για αντίδωρο στους εργαζόμενους ,μπας και σώσει τα ποσοστά του από το ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ στις εκλογες που έρχονται .
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ.
Θα φύγεις ,θα φύγεις με ΚΡΟΤΟ και θα γλεντάει όλη η κοινωνία.Αυτά που φάγατε θα τα ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ και συ και το σύστημα που σε στηρίζει μαζί με τους “λαδωμένα” ΜΜΕ!»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter