Πυρά Πολάκη κατά Πλεύρη για υπόθεση Novartis

Πυρά Πολάκη κατά Πλεύρη για υπόθεση Novartis

«Ακροδεξιό» και «επικίνδυνο» αποκάλεσε ο Παύλος Πολάκης τον υπουργό Υγείας, Θ. Πλεύρη εξαπολύοντας τα ιντερνετικά πυρά του κατά της πρωτοφανούς εικοσαήμερης καθυστέρησης από πλευράς του υπουργείου να απαντήσει στην ερώτηση που έθεσαν 42 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ το Δημόσιο δεν έχει δηλώσει υποστήριξη της κατηγορίας σε βάρος του Λοβέρδου στην υπόθεση Νovartis.

Δεν δίστασε μάλιστα να εγκαλέσει τον υπουργό κάνοντας ευθέως λόγο για συγκάλυψη.

Στη συνέχεια προχώρησε σε αποδόμηση των υπουργικών επιχειρημάτων υπογραμμίζοντας τον έωλο χαρακτήρα τους.

Τέλος έκλεισε την ανάρτησή του παραθέτοντας τα σχετικά έγγραφα (ερώτηση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ, δημοσιογραφικά αποκόμματα) μαζί με δύο προσωπικά ερωτήματα.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Πλεύρη δεν είσαι μόνο ένας ακροδεξιός κι επικίνδυνος Υπουργός Υγείας. Είσαι και ένας μέτριος δικολάβος, ο οποίος προσπαθεί να καλύψει τον Α. Λοβέρδο με γελοίες σοφιστείες και προσχηματικές δικαιολογίες, προφανώς γιατί σας ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΠΟΛΛΑ!!

Σήμερα, μετά από 20 ημέρες, απάντησες στην ερώτηση που υπέβαλαν 42 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφορικά με τον λόγο που το Δημόσιο δεν έχει δηλώσει υποστήριξη της κατηγορίας σε βάρος του Λοβέρδου στην υπόθεση Νovartis. (Φωτο 1-2)

– Το επιχείρημα σου ότι δεν σας το υπέδειξε το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, είναι επιεικώς γελοίο και απευθύνεται σε όσους δεν γνωρίζουν τη λειτουργία του ΝΣΚ: ότι μόνο γνωμοδοτεί χωρίς να έχει αποφασιστική αρμοδιότητα, την οποία έχει και ασκεί πάντοτε ο εκάστοτε Υπουργός. Συνεπώς, εσύ και ο Τσιάρας έπρεπε να δηλώσετε υποστήριξη της κατηγορίας σε βάρος του Α. Λοβέρδου!

– Το επιχείρημά σου ότι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής κατά την προκαταρκτική εξέταση σε βάρος του Λοβέρδου, αποδεικνύει αυτό ακριβώς που έγραψα παραπάνω: ότι δηλ. δεν είσαι τίποτα περισσότερο από ένας θρασύς, μέτριος, δικολάβος, καθώς έρχεσαι ΣΗΜΕΡΑ να εγκαλέσεις την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ότι έπρεπε να έχει δηλώσει υποστήριξη της κατηγορίας εναντίον του Λοβέρδου ΠΡΙΝ ακόμα ασκηθεί η ποινική δίωξη σε βάρος του! Αν είχε γίνει αυτό, θα ήσασταν όχι μόνο στα κάγκελα (όπως ήσασταν 4 χρόνια που μιλούσατε για δήθεν σκευωρία), αλλά θα είχατε μπουκάρει στη Βουλή με τα τανκς! Η ποινική δίωξη σε βάρος του Λοβέρδου (φωτο 3) ασκήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 2019 (δηλ. επί κυβερνήσεως ΝΔ) και άρα τόσο κατά τη δικονομική, όσο και την κοινοβουλευτική τάξη, η δήλωση για την υποστήριξη της κατηγορίας ΕΠΡΕΠΕ να γίνει μετά τη δίωξη!!

– Τέλος, το γεγονός ότι επιχειρείς να αποφύγεις κάθε ουσιαστική απάντηση για την απαράδεκτη εισαγγελική πρόταση της Μ. Κάψου, αποδεικνύει -αν μη τι άλλο- τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΑΝΙΚΟ που βρίσκεσαι κι εσύ και ο φίλος σου ο Γεωργιάδης και ο στενός του φίλος, Ανδρ. Λοβέρδος, καθώς άπαντες γνωρίζετε ότι την υπόθεση Νovartis ο ΣΥΡΙΖΑ θα την ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ χωρίς να αφήσει τίποτα αδιευκρίνιστο!!

ΥΓ: Η τελευταία παράγραφος του εγγράφου σου δημιουργεί τις εξής απορίες:

1) Πόθεν προκύπτει η εκτίμηση σου ότι το συνημμένο Υπόμνημα έχει συνταχθεί από εμένα προσωπικά; Μήπως από τη λειτουργία του “Predator”;;

2) Έχεις σίγουρα πτυχίο νομικής;(γιατί Γιατρος δεν είσαι με αυτά που δηλώνεις,φωτο 1 ,αλλά και τέτοια ασχετοσύνη στα νομικά;

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter