«Πυρά» Πολάκη σε Κούλογλου: Αν είδες «ισοπαλία» στη ΔΕΘ, μάλλον χρειάζεσαι γυαλιά

«Πυρά» Πολάκη σε Κούλογλου: Αν είδες «ισοπαλία» στη ΔΕΘ, μάλλον χρειάζεσαι γυαλιά

Επίθεση κατά του ευρωβουλευτή Στέλιου Κούλογλου ο οποίος σε άρθρο του στο tvxs βλέπει «ισοπαλία σε ένα ανιαρό αγώνα» Μητσοτάκη-Τσίπρα στη ΔΕΘ, εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης όπως επίσης κι άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασαν έντονα με τα όσα έγραψε σε άρθρο του ο Στέλιος Κούλογλου με τίτλο  «ΔΕΘ: Ισοπαλία μετά από έναν ανιαρό αγώνα» ο οποίος επεσήμανε πως η συνέντευξη Τύπου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έβγαλε κάποια είδηση, μετά από τέσσερις ώρες.

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, με ανάρτησή του στο facebook απαντά στον Στέλιο Κούλογλου γράφοντας:

“ΑΚΟΥ ΣΤΕΛΙΟ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ!!!
Ο Αλέξης Τσιπρας ΘΑ ΕΙΝΑΙ με την ψήφο του λαου πρωθυπουργός της χώρας μετά τις επόμενες εκλογές για να κάνουμε τη νέα αρχή για μας και τα παιδιά μας ,μακρυά και απέναντι από το ΦΑΓΟΠΟΤΙ της διαπλοκής και το μεσαίωνα που φτιάχνει το Μητσοτακεικο!
Αν εσυ είδες «ισοπαλία» στη ΔΕΘ ,μάλλον χρειάζεσαι γυαλιά
Αν ονειρεύεσαι πρωθυπουργό «εκ προσωπικοτήτων» που θα υπαγορεύσουν τα διάφορα κέντρα είσαι βαθειά νυχτωμένος και μάλλον πρέπει να ξεκουραστείς από την πολιτική και να ασχοληθείς μόνο με τη δημοσιογραφία….” έγραψε συγκεκριμένα στο προσωπικό του προφιλ στο Facebook ο πρώην αν Υπ Υγείας, απαντώντας δημόσια στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter