«Πυρά» Ψαριανού κατά Κοττάκη – Ξέχασε ότι βρίσκεται πλέον στη ΝΔ

«Πυρά» Ψαριανού κατά Κοττάκη – Ξέχασε ότι βρίσκεται πλέον στη ΝΔ

Ο Γρηγόρης Ψαριανός αναζητά τρόπους να τραβά πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Κάθε φορά, ψάχνει (και τελικά βρίσκει) έναν ακόμα τρόπο για να εμπλουτίσει την επιχειρηματολογία όσων τον ψέγουν.

Ο, δίχως ενδοιασμό, Ψαριανός την «πέφτει» στον Μανώλη Κοττάκη, έναν από τους πλέον γνωστούς «γαλάζιους» δημοσιογράφους. Ο λόγος; Επειδή είπε τη γνώμη του.

Ειδικότερα, πριν από μερικές ημέρες, προεκλογικά, ο κ. Κοττάκης δημοσίευσε άρθρο άποψης, όπως κάνει εδώ και πολλά χρόνια, στο οποίο, εκφράζοντας τη γνώμη του, προσπαθούσε να εξηγήσει γιατί οι επιλογές Τατσόπουλου και Ψαριανού προκαλούν πρόβλημα στη ΝΔ. Αυτό προφανώς ενόχλησε τον Γρηγόρη Ψαριανό και με καθυστέρηση σχεδόν 15 ημερών, μετά την εκλογική νίκη της ΝΔ, αναδημοσίευσε την άποψη του γνωστού δημοσιογράφου και τη συνόδευσε με τη λεζάντα:

«Α, ναι! Σας αφήνω κι αυτό εδώ, για μελέτη στο σπίτι… Κοττάκης, φορ έβα! Τον πήρε ο πόνος, τον power ranger… Ευχαριστώ, φίλε».

Δεν του φτάνει που έχει ανοίξει «μέτωπα» με όλο το πολιτικό φάσμα, ο Γρηγόρης Ψαριανός τώρα μεταφέρει τον πόλεμο και εντός της Νέας Δημοκρατίας. Ίσως από κεκτημένη ταχύτητα. 

Μάλλον θα πρέπει κάποιος να του θυμίσει ότι πλέον δεν ανήκει ούτε στη ΔΗΜΑΡ, ούτε στο Ποτάμι αλλά στην παράταξη που «πολεμούσε» τόσο καιρό: τη ΝΔ.

_x000D_
_x000D_

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter