«Πυρά» Ραγκούση κατά Χρυσοχοΐδη: «Έσπευσε να προκαταλάβει το πόρισμα των ιατροδικαστών»

«Πυρά» Ραγκούση κατά Χρυσοχοΐδη: «Έσπευσε να προκαταλάβει το πόρισμα των ιατροδικαστών»

Ολομέτωπη επίθεση στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη εξαπολύει ο Γιάννης Ραγκούσης με αφορμή την ανακοίνωση που εκδόθηκε στον απόηχο του θανάτου του 27χρονου στον Βόλο, ο οποίος πριν από έναν μήνα είχε χτυπηθεί βάναυσα από αστυνομικούς.

Ειδικότερα, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, στηλιτεύει το γεγονός πως η ηγεσία του υπουργείου, με ανακοίνωση: «έσπευσε να προκαταλάβει το πόρισμα των ιατροδικαστών» χωρίς να περιμένει το αποτέλεσμα της νεκροψίας-νεκροτομής, τονίζοντας πως «έχουν χάσει την ψυχραιμία τους. Κατανοητοί οι λόγοι».

«Διαρκώς κατασκευάζουν προβοκάτσιες εναντίον της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με στόχο τη συκοφάντηση. Και αυτήν τη φορά θα αποτύχουν οικτρά», καταλήγει.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γ. Ραγκούση: 

«Σε αντίθεση με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που ουσιαστικά έσπευσε να προκαταλάβει το πόρισμα των ιατροδικαστών, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ δεν έκανε, ουδεμία επίσημη δήλωση για τον τραγικό θάνατο του 27χρονου νέου στο Βόλο, περιμένοντας τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που διενεργούν οι αρμόδιες αρχές.

Μετά την ολοκλήρωση των ερευνών θα τοποθετηθούμε.

Προφανώς στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχουν χάσει την ψυχραιμία τους. Κατανοητοί οι λόγοι.

Παρά τη γενικευμένη κατακραυγή για το Χουντονόμο τους, συνεχίζουν να πορεύονται στον κατήφορο ενός νεογκεμπελικού τύπου προπαγάνδας.

Διαρκώς κατασκευάζουν προβοκάτσιες εναντίον της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με στόχο τη συκοφάντηση.

Και αυτήν τη φορά θα αποτύχουν οικτρά».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter